Dilan Çiçek Deniz surprinde cu fotografii din vacanța în Bali. Vedeta nu a șters tatuajul realizat în numele iubirii

Publicat pe 25.02.2024 la 20:24 Actualizat pe 02.03.2024 la 21:20

Dilan Çiçek Deniz a publicat mai multe fotografii realizate în vacanța din Bali. Vedeta s-a lăsat văzută așa cum nu a mai făcut-o până acum.

actrița poartă o rochie neagră fără mâneci și părul desprins

Dilan Cicek Deniz în cadrul prezentării de modă Giorgio Armani 'One Night In Venice, 2 sept. 2023

Profimedia Images

După o perioadă în care a lipsit din mediul online, faimoasa vedetă din Flăcările destinului a publicat mai multe imagini pe pagina personală de socializare. Aceasta a realizat o călătorie în Bali, vacanță pe care a ținut să o lase mărturie și fanilor de pretutindeni.

Dilan Çiçek Deniz surprinde cu fotografii din vacanța în Bali

Recent, protagonista celebrului seria a avut o scurtă relație de iubire cu Mert Yazıcıoğlu. După ce au apărut în văzul tuturor ca fiind extrem de fericiți, s-a dovedit că nu au fost făcuți unul pentru celălalt. Încă o dată, Dilan Çiçek Deniz s-a văzut nevoită să dezmintă zvonurile care susțin că ar avea operații estetice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De altfel, a publicat mai multe imagini inedite pe contul personal de instagram. Vedeta a călătorit în Bali într-o vacanță de neuitat. S-a fotografiat cu un șarpe în brațe, dar a ținut să lase la iveală tatuajul realizat în numele iubirii, pe vremea când încă forma un cuplu cu Thor Saevarsson. Dacă până acum nu se știa cu siguranță care a fost deznodământul “fulgerului”, acum toată lumea a reușit să afle adevărul.

Citește și: Afra Saraçoğlu apare mai îndrăzneață ca oricând în paginile unei reviste celebre din Turcia. Ce a declarat vedeta despre viața personală

“Muțumesc, Bali. Te iubesc”, a scris vedeta în dreptul mai multor fotografii. S-a spus că ar forma un cuplu și cu Oğuzhan Koç, cel care i-a fost pentru 8 luni de zile soț lui Demet Ozdemir. Judecată în repetate rânduri pentru aspectul său fizic, a încercat de fiecare dată să-și demonstreze naturalețea.

În 2014 a participat în cadrul Elidor Miss Turkey, acolo unde a ieșit pe podium, locul doi. A fost interesată de actorie încă de mică. Ba mai mult, a publicat și o carte de poezii, astfel că a demonstrat cât este de talentată. Născută în Sivas pe 28 februarie 1995, este printre cele mai îndrăgite celebrități din Turcia.

Dilan Çiçek Deniz, criticată de un spectator pentru piesa Amadeus. Ce a răspuns vedeta

A jucat pentru prima oară într-o piesă de teatru, în cadrul Amadeus. Cu toate acestea, vedeta din Flăcările destinului nu a fost prezentă în cadrul acestei rezentații. A fost totuși criticată de unul dintre spectatori, deși nu a fost ea cea care se afla pe scenă.

Citește și: Mert Ramazan Demir a ajuns pe patul de spital. Actorul nu a putut fi alături de colegii săi în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards

“Am urmărit Amadeus ieri. Adaptarea este bună, dar am găsit că alegerea actriței care a interpretat-o pe soția lui Mozart este foarte sexistă. În timp ce sunt foarte multe actrițe care ar putea să joace acest rol, mi se pare rezonabil să fie aleasă modelul Dilan Çiçek Deniz care nu are niciun talent actoricesc. Pe de-o parte, actori competenți ca Tansu Biçer, Kevork Türker și Selçuk Method, iar de cealaltă parte, Dilan Çiçek Deniz. Este un exemplu de așteptări ale societății în ceea ce privește frumusețea femeilor.”, a spus un fan.

Dilan Çiçek Deniz a mărturisit că nu a fost ea cea care a jucat pe scenă, în schimb a fost colega și prietena actriță Özlem Ölçamaz.

“Iată un exemplu sexist la care sunt supuse femeile. Este fix abordarea despre care vorbește, chiar dacă nu știe cine este pe scenă. Mentalitatea întunecată că femeile sunt folosite pentru aspectul lor fizic. Nu am fost în piesă ieri. Sunt sigură că talentata colegă și prietenă Özlem care a fost pe scenă a fost minunată.”, a spus vedeta.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz surprinde cu fotografii din vacanța în Bali. Vedeta nu a șters tatuajul realizat în numele iubirii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x