Primele imagini cu Cristina Ciobănașu în noul serial, ”Sacrificiul” | Video, în articol

Publicat pe 22.07.2019 la 14:32 Actualizat pe 22.07.2019 la 14:51

Pe Cristina Ciobănașu o veți putea urmări, din toamnă, la Antena 1, în cel mai nou serial marca Ruxandra Ion: ”Sacrificiul”.

Din toamnă, Cristina Ciobănașu va reveni pe micul ecran într-un nou serial. Este vorba despre ”Sacrificiul”. Producția poartă semnătura inconfundabilă a Ruxandrei Ion și se va lansa, din toamnă, la Antena 1.

Cristina Ciobănașu, care, alături de Vlad Gherman, prezintă emisiunea ”CulTOUR”, la Happy Channel, face și ea parte din distribuția noului serial. În acesta, ea o va interpreta pe Iris, un personaj, spune Criss, total opus:

Mă bucur că pot face meseria care îmi place în continuare, că am ocazia să creez un nou personaj. A fost o perioadă grea, pentru că a trebuit într-un timp foarte scurt să scap de Ana, personajul pe care l-am interpretat timp de un an și jumătate și să mi-o asum pe Iris, un personaj total diferit, mult mai puternic, mai incisiv, care este convinsă că va lupta până în pânzele albe ca să obțină ce își dorește. Cred că o să vă îndrăgostiți de Iris, pentru că emană o energie pozitivă și care vă va îndemna să doriți să o cunoașteți”, povestește Cristina Ciobănașu.

Pe pagina sa de Instagram, Cristina Ciobănașu a publicat un promo al noului serial, promo în care telespectatorii o pot vedea și pe ea:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

Din distribuția serialului mai fac parte: Vlad Gherman, Michaela Prosan, Ioana Blaj, Doinița Oancea, Ana Crețu, Conrad Mericoffer și Cosmina Dobrotă, Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Marian Râlea, Virginia Rogin, Mihai Călin, Bogdan Stanoevici, Alexandru Ion, Alina Florescu, Mihai Gruia Sandu, Claudiu Istodor, Oana Zăvoranu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Damian Drăghici, Cristi Iacob, Julia Marcan și Tudor Roșu, iar Denis Hanganu, Oana Cârmaciu și Daniel Nuță sunt protagoniștii serialului. ”Sacrificiul”.

În articolul

Primele imagini cu Cristina Ciobănașu în noul serial, ”Sacrificiul” | Video, în articol

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x