Sebastián Rulli și Angelique Boyer joacă împreună într-o nouă poveste romantică. Cei doi formează un cuplu din 2014

Publicat pe 03.05.2024 la 13:41 Actualizat pe 03.05.2024 la 14:23

Angelique Boyer și Sebastián Rulli joacă rolurile de protagoniști în “El Extraño retorno de Diana Salazar”, telenovelă ce în 1988 a revoluționat această industrie. Pe atunci, rolul principal a fost interpretat de Lucía Méndez.

cuplu

Sebastián Rulli și Angelique Boyer joacă împreună într-o nouă poveste romantică

Profimedia Images

Trăiesc o poveste în viața reală, dar au decis să revină și pe micile ecrane în pielea unor noi personaje care se îndrăgostesc. Vorbim bineînțeles despre îndrăgiții Angelique Boyer și Sebastián Rulli. Cei doi formează un cuplu din 2014 și cu toate acestea nu s-au căsătorit. Au punctat în repetate rânduri ce așteptări au de la viață și în ciuda anumitor comentarii din mediul online, continuă să-și trăiască viața așa cum își doresc.

Sebastián Rulli și Angelique Boyer joacă împreună într-o nouă poveste romantică

O nouă serie inedită cu cei doi actori în rolurile principale. Printre cunoscuții ce mai fac parte din distribuție se numără Arap Bethke, Cassandra Sánchez-Navarro, Lorena Graniewicz, Erick Chapa și Sergio Mur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Această dramă explorează ideea lumii fascinante a sufletelor gemene, acele conexiuni atât de puternice care sunt pregătite să înfrunte orice felvde limite și bariere ale timpului. Trăiesc împreună dincolo de viață și de moarte și reușesc să revină unul asupra altuia în orice moment.

Citește și: Sebastián Rulli publică o fotografie cu fiica fostei soții: Cecilia Galliano și Angelique Boyer au reacționat

El Extraño retorno de Diana Salazar spune povestea de iubire a două suflete care se regăsesc în timp. Diana ( Angelique Boyer ), marcată de un destin neașteptat, înfruntă misterele vieții într-un mod care face orice idee să nu aibă logică. Cu puteri surprinzătoare și inamici care se ascund la orice pas, călătoria ei spre adevăr relevă secrete din vieți anterioare. În același timp întâlnește dragostea pentru prima oară în două persoane total opuse.

Este vorba despre Mario ( Sebastián Rulli) și Joaquin ( Arap Bethke). Ea trebuie să aleagă între pasiune și loialitate. Poate iubirea autentică să rupă blestemul care o urmărește? El Extraño retorno de Diana Salazar este produsă de Patricio Wills și Carlos Bardasano. E bazată pe telenovela din 1988. Această nouă versiune a fost scrisă de Esther Feldman și Carlos Algara.

Angelique Boyer ar putea fi însărcinată

Cei doi formează un cuplu de 10 ani și întotdeauna au lăsat să se înțeleagă dorințele pe care le au ca și cuplu. Fanii s-au arătat totuși entuziasmați în fața posibilității ca Angelique Boyer ( Rebelde) să fie însărcinată. Pe tot parcursul relației lor au declarat că nu se vor căsători și nu vor face copii.

Citește și: Angelique Boyer a fost oprită la îmbarcarea în avion. Actrița de telenovele a avut asupra sa un obiect periculos

Recent, în mediul online a început să circule un filmuleț în care apare actrița despre care se spune că ar fi însărcinată. Pe contul de TikTok al celor doi se observă că se află în Spania. Fără îndoială, ceea ce a reușit să atragă atenția a fost “burtica” îndrăgitei actrițe care pare să se vadă pe sub haine. Filmulețul a ajuns rapid la peste 6 milioane de urmăritori și fanii s-au întrebat dacă vedeta lor preferată este într-adevăr însărcinată.

“Acea burtică oare ce e?”, “Este însărcinată?”, “Burtica deja începe să se vadă, ce fericire pentru că eu formează cel mai frumos cuplu”, „Sper să fie însărcinată”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor de pe platforma de socializare. Îndrăgostiții s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei Teresa. Ani mai târziu, în cadrul producției Lo que la vida me robo, prietenia lor a devenit o relație amoroasă.

În articolul

Sebastián Rulli și Angelique Boyer joacă împreună într-o nouă poveste romantică. Cei doi formează un cuplu din 2014

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: „Întotdeauna găsesc o cale”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x