Serialul Yaban Çiçekleri cu Akın Akınözü în rol principal urmează să atragă milioane de fani în perioada următoare. Ce spun publicațiile din Turcia

Publicat pe 15.03.2024 la 12:41 Actualizat pe 15.03.2024 la 14:17

Akın Akınözü revine în atenția publicului cu un rol de protagonist în serialul Yaban Çiçekleri - Flori sălbatice. Publicațiile din Turcia prevăd că această producție va atrage milioane de fani.

actor poartă o maletă neagră, pe gât

Serialul Yaban Çiçekleri cu Akın Akınözü în rol principal urmează să atragă milioane de fani în perioada următoare

Instagram

Akın Akınözü și Aslıhan Malbora formează cel mai nou cuplu de pe micile ecrane. Actori joacă în serialul Yaban Çiçekleri (Wild Flowers) – Flori sălbatice. De-a lungul timpului, actorul a demonstrate că talentul și perseverența îl pot duce pe cele mai bune locuri din topurile internaționale. Printre cele mai apreciate producții ale sale se află Hercai. Acesta a primit nenumărate comentarii pe rețelele sociale.

Serialul Yaban Çiçekleri cu Akın Akınözü în rol principal urmează să atragă milioane de fani în perioada următoare

Este bine cunoscut faptul că actorul și-a construit o întreagă armată de fani de-a lungul carierei sale și interesul pentru producții în care a jucat a crescut exponențial. Acesta a făcut parte din distribuția seriei Tuzak ce a avut un total de 26 de episoade. Cu peste 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, Akın Akınözü a publicat până în prezent peste 70 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea îl arată pe actor în vacanțe sau implicat în proiecte profesionale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născut pe 22 septembrie 1990 în Ankara în prezent se dedică și campaniilor realizate alături de branduri cunoscute în lumea întreagă. Pentru serialul Yaban Çiçekleri – Flori sălbatice, fanii așteaptă cu sufletul la gură momentul în care îl vor vedea încă o dată actorul preferat într-un rol de excepție. În primul trailer ce prezintă povestea, personajele sunt întâmpinate de ideea că “Viața nu ar trebui să se măsoare în respirații, ci în momente care ne iau respirația.”

Citește și: Akın Akınözü și Bige Önal fac echipă în cel mai nou serial turcesc. Despre ce este vorba

Armonia dintre Akın Akınözü și Aslıhan Malbora deja reflectă ideea principală a serialului și dorința fanilor de a vedea acest cuplu pe micile ecrane. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Tilbe Saran, Arif Pişkin, Feri Baycu, Serhat Teoman, Halil Babür. În Turcia, premera va avea pe 25 martie, fiind un proiect foarte așteptat de către fani.

Cine este Aslihan Malbora, actrița care joacă alături de Akın Akınözü în Yaban Çiçekleri

Născută pe 27 martie 1995 în Afyonkarahisar, un oraș din vestul Turciei, a reușit să-și câștige faima datorită rolurile pe care le-a interpretat în seriale de succes. A studiat în Istanbul, acolo unde a ținut să-și continuie studiile de inginerie, dar și cariera de actriță. În 2018 a jucat în serialul Kalbimin Sultanı, acolo unde a interpretat rolul Saliha Sultan.

Citește și: Akın Akınözü este apreciat de fanii din toată lumea pentru rolurile sale. Ce se observă în mediul online

Cu toate acestea, au fost producțiile romantice cele care i-au adus succesul internațional. Din 2017 până în 2022 s-a dedicat complet meseriei care i-a schimbat viața. A jucat în serialul Seven Ne Yapmaz timp de 11 episoade, iar un an mai târziu a urmat Kalbimin Sultanı. Este dedicată meseriei sale, însă își dorește ca și studiile pe care le-a urmat să-i fie de ajutor într-un viitor apropiat. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o arată într-o călătorie în Zuric. Pe lângă actorie, se dedică modei și a participat alături de alte vedete din țara natală în cadrul unei prezentări de modă. A abordat o ținută similară cu cea a lui Amy Winehouse.

În articolul

Serialul Yaban Çiçekleri cu Akın Akınözü în rol principal urmează să atragă milioane de fani în perioada următoare. Ce spun publicațiile din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x