Thalía, ironizată în mediul online din cauza felului în care a editat ultimele imagini cu ea. Ce ”gafă” a făcut vedeta

Publicat pe 09.03.2024 la 13:35 Actualizat pe 09.03.2024 la 14:05

Thalía este una dintre cele mai iubite artiste. A făcut senzație în telenovele de succes, a lansat melodii care au făcut înconjurul lumii și arată senzațional la 52 de ani.

colaj de imagini cu thalia

Thalía este una dintre cele mai iubite artiste. A făcut senzație în telenovele de succes, a lansat melodii care au făcut înconjurul lumii și arată senzațional la 52 de ani.

Profimediaimages.ro

Thalía este posesoarea unui trup de invidiat la frumoasa vârstă de 52 de ani. Chipul său angelic a reușit să-și păstreze prospețimea datorită intervențiilor estetice la care actrița a apelat de-a lungul anilor.

Citește și: Kate del Castillo se alătură unui proiect de succes. În ce serial poate fi văzută actrița și ce spune despre personajul ei ”malefic”

Thalía, ironizată în mediul online din cauza felului în care a editat ultimele imagini cu ea. Ce ”gafă” a făcut vedeta

În 2019, artista ținea paginile marilor ziare după ce își făcuse mai multe intervenții care, conform presei, i-au ”înghețat chipul”.

„Prea mult botox!”, „Chipul tău nu mai e deloc natural! Ești de nerecunoscut! Ai un zâmbet forțat „, i-au scris atunci fanii, acuzând-o chiar că folosește și mult prea multe filtre și photoshop pentru a-și edita pozele de pe Instagram.

Vedeta nu a negat niciodată că nu a intervenit pentru a opri timpul să-și pună amprenta asupra trupului său, ba chiar și-a scos de bună voie două coaste, pe care le păstrează într-un borcan. Într-un interviu, Thalía a afirmat că s-a născut și fără trei coaste, motiv pentru care talia ei este foarte subțire.

"Cred că Dumnezeu a crezut că voi fi bărbat. Vedeți, lui Adam i s-a luat o coastă din coasta lui pentru a o face pe Eva, așa că eu cred că Dumnezeu s-a gândit că poate lua trei coaste din mine. Și în cele din urmă a decis că și eu ar trebui să fiu femeie. Deci, nu am primit trei coaste. Mi-am făcut radiografii în urma unui accident pe care l-am avut și nu am trei coaste, nu s-au format, așa că am o talie mică", a explicat ea.

Citește și: Maite Perroni, pe coperta unei reviste importante. Cum arată și ce mai face actrița din ”Rebelde” după ce a devenit mamă

Recent, Thalía a publicat un clip din cadrul unui interviu, în care poartă o rochie mini, roz și mulată pe formele de invidiat.

În zona decolteului și a abdomenului, ținuta lasă la vedere formele actriței. În completarea outfit-ului, aceasta a venit cu cercei lungi și un inel cu pietre.

Părul este despletit, cu bucle lejere, iar machiajul este în nuanțe de roz și maro. Se pare, însă, că fanii nu au fost mulțumiți de filtrul pe care Thalía l-a ales pentru a edita imaginile. Trucul folosit de vedetă blura mult imaginea, afișând un ten fără riduri și alte imperfecțiuni.

”O mulțime de filtre. Thalia trebuie să-și accepte vârsta și ridurile.”, ”Nu era necesar acest filtru”, ”Acest filtru este chiar înfricoșător”, ”Telefonul meu mobil arată neclar sau este prea mult filtru?”, „Prea mult fitrul, aproape că a încețoșat fața”, ”Filtrele au avansat atât de mult încât oamenii nici măcar nu-și mai arată grimasele când vorbesc, parcă ar fi păpuși de porțelan. Când vor ieși în oraș fără filtru vor fi recunoascuți după vocea lor”, ”Ce s-a întâmplat cu tine? Erai atât de drăguță”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care actrița le-a primit la cel mai recent videoclip postat.

Citește și: Schimbare de look pentru Alperen Duymaz. Imaginile cu care și-a entuziasmat fanele. Cum arată acum actorul

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Thalía, ironizată în mediul online din cauza felului în care a editat ultimele imagini cu ea. Ce ”gafă” a făcut vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x