Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç vorbesc despre cel mai nou proiect într-o emisiunea celebră din Turcia. Actrița a publicat noi imagini de pe platourile de filmare

Publicat pe 16.02.2024 la 11:09 Actualizat pe 16.02.2024 la 11:56

Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç vorbesc despre proiectul Like There’s No Tomorrow într-un interviu recent. Cei doi s-au reunit după o perioadă de absență.

actori stau unul lângă celălalt

Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç vorbesc despre cel mai nou proiect într-o emisiunea celebră din Turcia

Getty Images

După o lungă perioadă în care nu s-au mai intersectat pe platourile de filmare, Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç revin cu un nou proiect. Este vorba despre seria Like there is no tomorrow – Yarin yokmus gibi.

Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç vorbesc despre cel mai nou proiect într-o emisiune celebră din Turcia

Promovarea seriei continuă, iar actorii sunt din ce în ce mai des întâlniți în mediul online. Recent au participat în cadrul unei discuții, dar și a petrecerii de promovare. Tuba Büyüküstün a fost filmată în timp ce dansa. În ceea ce-l privește pe Halit Ergenç, acesta a îmbrăcat o ținută casual. Serialul Like there is no tomorrow – Yarin yokmus gibi poate fi urmărit pe una dintre platformele de streaming, iar promovarea de până acum adduce planuri mărețe în ceea ce privește acest proiect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca de fiecare dată, actrița din Turcia a reușit să surprindă prin eleganță și simplitate. Are 6 milioane de prieteni virtuali care îi urmăresc fiecare activitate. Cele mai noi fotografii și filmulețe ale acesteia au legătură cu proiectul în care este implicată la momentul actual. În vârstă de 41 de ani, actrița continuă să aibă apariții inedite pe micile ecrane, dar și în spațiul public.

Actorii au jucat rolurile principale în 2017 în filmul İstanbul Kırmızısı și a avut premiera în Italia. Pe lângă cei doi, din distribuție fac parte și Mehmet Günsür , Nejat İşler, Zerrin Tekindor și Serra Yılmaz. La acel moment, armonia dintre cei doi i-a cucerit pe fani. Au trecut aproape 7 ani de la acele vremuri și astăzi Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç își doresc să creeze un impact și mai mare.

Citește și: Întâlnirea actorilor Tuba Büyükstün și Halit Ergenç pe micile ecrane îi bucură pe fani. Ce spun publicațiile din Turcia

Tuba Büyüküstün joacă rolul Manolya în Yarin yokmus gibi, iar Halit Ergenç este jurnalistul Hakan. Se urmărește astfel o relație complexă a acestui cuplu pe micile ecrane. De la primul trailer, fanii au rămas impresionați, iar scena intimă i-a făcut pe toți să-și pună nenumărate semne de întrebare. În cadrul premierei noii producții, cei doi au creat furori.

Protagonista din Asi – Împotriva destinului a îmbrăcat o ținută transparentă de culoare neagră, pe când actorul din Suleyman a purtat un costum de culoare neagră, cravată și cămașă albă. Prietenii faimoșilor au fost alături de aceștia pentru a-i susține pe covorul roșu. Tuba Büyüküstün a creat încă o dată reacții grație rochiei pentru care a optat. Părul natural, creț și pantofii negri au completat stilul, arată onedio.com.

Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç revin pe micile ecrane împreună după 7 ani de la primul proiect

Invitați în cadrul unei emisiuni celebre în Turcia, actorii vorbesc despre cel mai recent proiect profesional. Cu toate că au mai filmat și în trecut, au punctat amândoi că “este ca și când am filma împreună pentru prima oară”. Un alt aspect observat de cei mai mulți, în Istanbul Kirmizisi din 2017 nu au existat scene senzuale aduse la acest nivel.

Citește și: S-a anunțat data la care va fi difuzat serialul care îi are ca protagoniști pe Halit Ergenç și Tuba Büyüküstün. Când vor putea fi urmăriți actorii turci

“Care a fost primul lucru pe care l-ați simțit atunci când ați aflat că veți juca împreună?”, a întrebat Ibrahim Selim în emisiunea sa. Halit Ergenç a menționat că înainte de filmările originale, au existat repetiții și imediat lucrurile s-au așezat ca într-un puzzle perfect.

Dacă Halit Ergenç se descrie ca fiind “o persoană orientată către detalii”, colega sa de platou spune că este “directă și știe cum să jongleze cu sentimentele.” Producția Like there’s no tomorrow este acum așteptată de toată lumea.

În articolul

Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç vorbesc despre cel mai nou proiect într-o emisiunea celebră din Turcia. Actrița a publicat noi imagini de pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x