• JOI, 21 SEPTEMBRIE 2017

  FOTO: Înregistrările pentru cea de-a doua parte a serialului de la Happy Channel au ajuns la final. Actorii au sărbătorit încheierea filmărilor cu “O grămadă de caramele”

  Miercuri (20 septembrie), actorii din cel mai nou serial realizat de Ruxandra Ion, care se difuzează în fiecare luni și marți, de la ora 19.00 la Happy Channel, au avut parte, la propriu, de “O grămadă de caramele”! Împreună cu membrii echipei de producție, aceștia au sărbătorit încheierea filmărilor, pentru cea de-a doua parte a proiectului, cu șampanie, dar și cu celebrele caramele.

  Regizorul Radu Grigore a strigat, miercuri, pentru ultima dată “Acțiune!”, pe platoul de filmare pentru “Păcatul”, cea de-a doua parte a trilogiei “O grămadă de caramele”. “Am înregistrat ultima secvență de la <<O grămadă de caramele>>!”, a strigat Andrei Aradits, actorul care îl interpretează pe Georgel în serialul de la postul de televiziune Happy Channel.

  Alături de el, Carmen Tănase, Alina Chivulescu, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Doinița Oancea, Tatiana Șelaru, Victor Țăpeanu, Tiberiu Herdea, Elisa Ciocan au sărbătorit ultima zi de filmări cu nelipsitele caramele, dar și cu șampanie.

  “Blestemul” și “Păcatul”, primele părți ale proiectului “O grămadă de caramele”, pot fi urmărite anul acesta de telespectatori. Happy Channel difuzează episoadele din prima mini-serie în fiecare luni și marți, de la ora 19.00! Fii cu ochii pe Happy!

  Vezi, sus, mai multe imagini!

  COMENTARII

  Record absolut! Protagoniștii din ”Brave and beautiful” au fost asaltați cu mesaje pe rețelele de socializare

  acum 2 zile

  Vezi cate mesaje au primit protagonistii serialului ”Brave and Beautiful” pe retelele de socializare

  Gest nobil făcut de protagonista serialului ”Brave and beautiful”. Uite la ce a renunțat Tuba Büyüküstün pentru copiii bolnavi

  acum 2 zile

  Tuba Büyüküstün, protagonista serialului ”Brave and beautiful” este alaturi de cei mai putin norocosi.

  Happy Channel ți-o aduce pe Edith González. ÎN PREMIERĂ, din 6 noiembrie începe telenovela ”Vivir a distiempo”

  acum 3 zile

   ”Vivir a distiempo” (”Dragoste eternă”), telenovela mexicană care a făcut înconjurul lumii, intră, din noiembrie, și în casele românilor, în PREMIERĂ și în EXCLUSIVITATE, doar la postul de televiziune Happy Channel!...

  Irina Margareta Nistor, "Întâlnire fericită" cu Valeriu Andriuță. Cum a luat naștere "Chers Amis", debutul actorului în regie

  acum 4 zile

  Urmareste interviul cu Valeriu Andriuta, vineri (20 octombrie), in cadrul emisiunii Intalniri fericite, de la Happy Channel.

  INTERVIU în exclusivitate cu scriitoarea Agnes Martin-Lugand, astăzi de la ora 22.30, la "Happy Night"

  acum 4 zile

  La Happy Night, Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman le-au pregatit telespectatorilor Happy Channel un interviu in exclusivitate cu scriitoarea franceza Agnes Martin-Lugand.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Profit.ro

  profit.ro


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »