PREVIZIUNI. Ce ne așteaptă în cea de-a doua parte a lunii iunie

Publicat pe 14.06.2017 la 09:49 Actualizat pe 14.06.2017 la 09:59

Ce ne rezerva astrele pentru jumatatea lunii iunie!

Curățenie în suflet și relații! Specialiștii în astrologie susțin că iunie este luna care ne pregătește pentru manifestarea potențialului nostru și a viselor noastre.

Din 10 iunie până pe 22 iunie ne pregătim pentru vindecare, parcă ni se pune balsam pe răni, pe tot ce am scormonit în ultima perioadă, ne spun specialiștii de la astrocafe.ro. Avem nevoie să ne „lingem” rănile și să ne transmutam emoțiile negative după o perioadă de turbulențe.

Viața are abilitatea să ne șlefuiască, ca pe un diamant, și tot ceea ce am trăit până acum a fost necesar. Am avut nevoie să ne mai împiedicăm, să ne mai supăram, să se mai spele ce nu ne mai servește, pentru că am avut destule semnale și nu am făcut nimic. Acum însă ne liniștim pentru a câștiga o abilitate importantă: flexibilitatea, acum ne putem îndoi dar nu ne rupem. Știm ce avem de făcut și nu mai repetăm greșelile din trecut. Vor mai fi unele provocări ca să înțelegem că puterea este la noi, să ne impunem cu respect, să credem în noi și să avem curajul de a face ce nu am mai făcut până acum.

Relațiile sunt protejate și ne bucurăm de oameni cu care rezonam și care ne iubesc și ne acceptă așa cum suntem. Sunt favorizate în această perioadă călătoriile pentru că vei avea șansa să întâlnești oameni care te învață mai multe despre tine, care te oglindesc, oameni care îți pot deveni prieteni pe viață.

În ultima parte a lunii

Din 23 iunie, începem să devenim mai sentimentali, s-ar putea să ne impresioneze lucruri care nu ne-au impresionat până acum, s-ar putea să fim emoționați din senin sau chiar să plângem din senin, potrivit astrocafe.ro.

Este în regulă pentru că înseamnă că ne lăsăm să simțim, iar emoțiile ne sunt date pentru a fi onorate. Este bine să le dăm atenție, să vorbim cu emoțiile noastre, să vedem ce vor să ne transmită, ce avem nevoie să exprimăm și poate am ținut în noi. Atenție, vom primi răspunsuri însă nu le vom înțelege cu mintea ci doar cu inimă. O intenție pe care putem să ne-o setam este: „Mă deschid spre ceea ce este pregătit pentru mine. Am încredere în Planul Divin. Ascult muzică inimii și glasul sufletului meu îmi călăuzește pașii.”

Este o perioadă de noi începuturi, se văd deja roade a ceea ce am lucrat la începutul anului. Putem de asemenea manifesta foarte ușor (atenție să nu manifestăm din energie negativă). Ne simțim ca și după o muncă pe care am depus-o să avem o casă nouă, o grădină frumoasă și acum putem să stăm pe terasă sau să ieșim în grădină și să ne simțim bine, văzând însă ce mai avem de lucrat… unele detalii care s-au putea să ne scape. Însă cu siguranță ne simțim mai eliberați și pe o nouă energie, a manifestării potențialului nostru, a punerii în valoare a puterii noastre interioare.

Luna această vom primi răspunsurile mult căutate și multe blocaje se dizolvă. Pe finalul lunii, vom fi pe o cu totul și cu totul altă energie, a vindecării și eliberării.

În articolul

PREVIZIUNI. Ce ne așteaptă în cea de-a doua parte a lunii iunie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x