• VINERI, 05 IANUARIE 2018

  Cele 2 semne zodiacale care vor fi înșelate toată viața – Pare că sunt blestemate!

   Trădarea e un fapt de viață, că ne place sau nu. Gustu-i amar l-am resimțit toți, într-o formă sau alta, și chiar dacă nu recunoaștem sau nu ne mai aducem aminte -  la rândul nostru -, am trădat. 

  Ca să parafrazăm un mare lider politic al Franței - Napoleon Bonaparte - ”Iubesc trădarea, dar urăsc pe trădători”. 

  Ei bine, mai jos aveți două zodii care deseori cunosc din plin gustul amar al trădării, dar sunt aprpoape incapabile să plătească cu aceeași monedă...

  E greu să găsească parteneri pe măsura virtuților lor, iar specialiștii în astrologie au concluzionat că... mai au de tras și anul acesta... Disperarea nu e o soluție căci timpul le rezolvă pe toate!...

  RAC:

  Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt sensibili și de cele mai multe ori emotivi. Au intenții bune de fiecare dată și ar sacrifica orice pentru ca partenerul lor să fie fericit, ceea ce transformă acești nativi în îngeri trimiși pe pământ.

  În ciuda comportamentului său exemplar, racul ajunge mereu să fie înșelat de cele mai drage persoane din viața lui pentru care și-ar da și viața dacă ar putea.

  Este pasibil ca acești nativi să treacă prin astfel de momente pentru că se deschid mult prea ușor, iar atunci când iubesc ajung să permită prea multe partenerului lor.

  Acest lucru îl va face pe acesta să comită greșeli și chiar să-l înșele pe rac de nenumărate ori pentru că va știi că acesta îl va primi înapoi de fiecare dată.

  FECIOARĂ:

  Se știe despre acești nativi că sunt extrem de perfecționiști, însă acest lucru nu este neapărat de bine. Pe de o parte, acești nativi vor ajunge departe în viață datorită acestei calități, însă pe de cealaltă parte, vor avea de suferit în dragoste.

  Nativii născuți sub acest semn zodiacal cer foarte multe de la oamenii din jurul lor și își selectează prietenii cu mare grijă. Vor ca toată lumea să le fie loială, iar în caz contrar, pleacă fără să se uite în urmă.

  Datorită caracterului lor, vor avea o mulțime de pretendenți, însă nu sunt ușor de cucerit. Cei care se află în viața fecioarelor se pot considera norocoși, însă acest noroc va dispărea odată ce le vor cunoaște mai bine.

  După un timp, dulcegăriile vor dispărea și toată dragostea va dispărea imediat ce acești nativi vor începe să critice din orice și vor deveni posesivi. Astfel, fecioarele ajung să fie mereu înșelate.

  sursă: estisuperba.ro

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 225 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 227 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 230 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 231 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »