• VINERI, 05 IANUARIE 2018

  Cele 2 semne zodiacale care vor fi înșelate toată viața – Pare că sunt blestemate!

   Trădarea e un fapt de viață, că ne place sau nu. Gustu-i amar l-am resimțit toți, într-o formă sau alta, și chiar dacă nu recunoaștem sau nu ne mai aducem aminte -  la rândul nostru -, am trădat. 

  Ca să parafrazăm un mare lider politic al Franței - Napoleon Bonaparte - ”Iubesc trădarea, dar urăsc pe trădători”. 

  Ei bine, mai jos aveți două zodii care deseori cunosc din plin gustul amar al trădării, dar sunt aprpoape incapabile să plătească cu aceeași monedă...

  E greu să găsească parteneri pe măsura virtuților lor, iar specialiștii în astrologie au concluzionat că... mai au de tras și anul acesta... Disperarea nu e o soluție căci timpul le rezolvă pe toate!...

  RAC:

  Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt sensibili și de cele mai multe ori emotivi. Au intenții bune de fiecare dată și ar sacrifica orice pentru ca partenerul lor să fie fericit, ceea ce transformă acești nativi în îngeri trimiși pe pământ.

  În ciuda comportamentului său exemplar, racul ajunge mereu să fie înșelat de cele mai drage persoane din viața lui pentru care și-ar da și viața dacă ar putea.

  Este pasibil ca acești nativi să treacă prin astfel de momente pentru că se deschid mult prea ușor, iar atunci când iubesc ajung să permită prea multe partenerului lor.

  Acest lucru îl va face pe acesta să comită greșeli și chiar să-l înșele pe rac de nenumărate ori pentru că va știi că acesta îl va primi înapoi de fiecare dată.

  FECIOARĂ:

  Se știe despre acești nativi că sunt extrem de perfecționiști, însă acest lucru nu este neapărat de bine. Pe de o parte, acești nativi vor ajunge departe în viață datorită acestei calități, însă pe de cealaltă parte, vor avea de suferit în dragoste.

  Nativii născuți sub acest semn zodiacal cer foarte multe de la oamenii din jurul lor și își selectează prietenii cu mare grijă. Vor ca toată lumea să le fie loială, iar în caz contrar, pleacă fără să se uite în urmă.

  Datorită caracterului lor, vor avea o mulțime de pretendenți, însă nu sunt ușor de cucerit. Cei care se află în viața fecioarelor se pot considera norocoși, însă acest noroc va dispărea odată ce le vor cunoaște mai bine.

  După un timp, dulcegăriile vor dispărea și toată dragostea va dispărea imediat ce acești nativi vor începe să critice din orice și vor deveni posesivi. Astfel, fecioarele ajung să fie mereu înșelate.

  sursă: estisuperba.ro

  COMENTARII

  Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

  acum 23 ore

  Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. FECIOARĂ: încearcă să nu te enervezi!

  acum 1 zile

   Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. ZODIA BERBEC La începutul acestei săptămâni, te simţi incredibil. Nu îţi aminteşti când te-ai trezit ultima oară cu atât de multă energie. Profiţi de ea şi reuşeşti să duci la capăt toate...

  Horoscop 19 ianuarie. Zodia aceasta va face numai... năzdrăvănii, dar va scăpa basma curată! Cum așa?

  acum 2 zile

  Iata ce au pregatiti astrele pentru zodia ta. Asadar... horoscop 19 ianuaerie 2018.

  Horosocop 17 ianuarie 2018. Nimic nu le poate proteja pe aceste zodii! Apar probleme în cuplu, dar și la locul de muncă

  acum 3 zile

  Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »