• VINERI, 03 MARTIE 2017

  Energia astrală a lui Martie: discuţii aprinse şi dorinţe de afirmare! Semnele Berbec, Rac, Balanță, Capricorn sunt cele mai afectate

   Energia astrală a lunii Martie ne va pune la treabă, vrem, nu vrem. Ne vom trezi implicați în tot soiul de situații, mai mult sau mai puțin controversate, situații în care până acum nici prin firul cel mai îndepărtat și neînsemnat al minții noastre nu am fi fost tentați vreodată să ne implicăm.

  Vom avea de-a face cu foarte mult Foc, atât în interiorul ființei noastre, dar și în mediul în care trăim. Discuții aprinse, dorință uriașă de afirmare, necontând cum și în ce fel, dar să ne afirmăm și noi, să ne vadă sau să ne audă lumea; acțiuni impulsive, gesturi reprobabile, curaj nestăvilit – un carusel de stări, trăiri, senzații, emoții și evenimente bulversante, profund transformatoare.

  Dorința de schimbare în general este deja foarte vizibilă la toată lumea, chiar dacă unii încă ignoră sau ascund asta. Deja din ce în ce mai mulți spun că nu se mai poate așa, că nimic nu mai merge, că este nevoie de schimbări majore. Totuși, puțini sunt aceia care spun clar ce fel de schimbări își doresc sau ce schimbări ar considera necesare pentru redresarea societății contemporane și pentru fericirea lor proprie.

  Totul este energie, totul se desfășoară după reguli divine clare, simple, iar dacă suntem sinceri, atât cu noi înșine cât și cu ceilalți și cu mediul în care trăim, știm foarte bine ce avem de făcut, cum trebuie să procedăm și cum putem avea parte de miracole în fiecare clipă.


  În momentul în care aflăm de la rubrica meteo că va fi ploaie sau vânt, ne pregătim cu umbrelă sau o haină potrivită. Sigur ploaia este vizibilă, o simțim pe piele, o vedem clar, vântul îl simțim tot pe piele, vedem cum obiectele din preajmă se clatină datorită forței lui – pe scurt ne folosim cele cinci simțuri active în planul fizic, ne luăm măsuri de precauție cât de cât și ne continuăm treaba.

  Dar când aflăm informații prin alte tipuri de științe vechi, valabile și verificabile de când Lumea și Pământul, de genul energia perioadei pe care o traversăm, contexul geofizic al planetei Terra, radiațiile cosmice și modificările Sistemului nostru solar afectează activitatea umană și corpul fizic al tuturor ființelor care locuiesc pe această planetă, cu greu acceptăm sau mai mult, ridiculizăm sau ignorăm întru totul.

  Greu de crezut și acceptat cum la nivelul anului 2017, când tehnologia este foarte avansată, când simțurile ființei umane sunt foarte active, când experiențele prin care trecem cu toții sunt foarte evidente, cum de ne complacem în continuare în derizoriu și frivol, neacceptând că tot ce ni se întâmplă ni se datorează în totalitate.

  Nu contează dacă acceptăm sau susținem ideea vieților anterioare și a greșelilor sau experiențelor liber alese de fiecare Suflet înainte de a veni pe Terra, pentru că uitându-ne și analizând actuala viață, fără doar și poate, consecințele gândurilor și faptelor noastre se materializează imediat, întrebându-ne, inocenți în aparență, de unde, de ce și cum tocmai noi să trecem prin cutare sau cutare experiență neplăcută, dureroasă, șocantă. Totul are o explicație și un sens. Doar să le vedem, să le accepăm, să le înțelegem și mai apoi să le sau să ne corectăm.

  Nativii Semnelor cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn), cei cu marcaje astrale native în aceste Semne sunt predispuși la multe răsturnări de situație, răscoliri sufletești profunde, la inițierea unor acțiuni mai mult sau mai puțin bine gândite, la reacții total imprevizibile.

  Tonul este dat de către Semnul Berbec, deoarece sunt multe planete și aspecte deosebite în raza sa de acțiune. Cu Uranus ne-am obișnuit deja, dar acum are și mai multă forță prin compania lui Venus, care va intra în mișcare aparent retrogradă în preajma datei de 4 Martie; planeta Marte le ține isonul până pe 11, Mercur vine în Berbec pe 14, iar Soarele pe 20, marcând începutul Primăverii astronomice. Pe 28 Martie se formează momentul de Lună nouă tot în Berbec.

  Acest melanj astral aduce multă forță, reluarea unor acțiuni din lunile Ianuarie și Februarie, rediscutarea unor teme evidențiate în lunile anterioare. Numai că de această dată totul va fi punctat cu note agresive, grabă, ignoranță, nerăbdare, dorințe și acțiuni distructive. Femeile vor ieși în evidență în chip nebănuit și nu tocmai demn de statutul lor. Berbecul mai întâi acționează și apoi se uită sau se gândește ce a făcut, el simte nevoia să acționeze, să spargă, să dărâme, necontând dacă este nevoie de acea acțiune sau de acea distrugere. Sau pe românește: a da cu oiștea în gard mult, prost și fără rost.

  Jupiter se află în continuare în Semnul Balanței în mișcare aparent retrogradă, contribuind substanțial la răscoala oferită de planetele din Berbec. Exacerbează, induce senzația că facem bine ceea ce facem, ne reamintește că trebuie restabilit echilibrul, că justiția trebuie aplicată în mod egal tuturor și cu forța, dacă nu se înțelege repede de vorbă bună.

  Capricornul dinamitează jocul Berbecului și al Balanței prin prezența lui Pluto pe teritoriul său , iar dacă reușim să ne aliniem la energiile oferite de tot acest arsenal putem face salturi evolutive deosebite.

  Dintre Semnele mutabile se evidențiează Săgetătorul și Peștii. Saturn și Luna neagră se plimbă prin Săgetător, oferind adieri clare de prăbușire a filozofiilor de viață utilizate în prezent. Semnul Peștilor găzduiește pe Neptun, pe Chiron, pe Mercur până pe 14 Martie și Soarele până pe 20. Este nevoie să ne revizuim sistemul de credințe, felul în care privim justiția, felul în care acordăm dreptate unuia sau altuia sau nouă înșine.

  Dintre Semnele fixe se remarcă numai Taurul începând cu 11 Martie, când planeta Marte va intra agale în acest Semn, deloc pe gustul său dinamic. Marte în Taur aduce lentoare, un soi de greutate în mișcări, un mod ciudat de a acționa. Dar să nu ne lăsăm impresionați de aparențe, pentru că lentoarea Taurului este foarte periculoasă, el pregătindu-și cu meticulozitate deciziile și acțiunile, iar când se pune pe treabă, ar fi înțelept să ne ferim din calea lui.

  sursă: astrocafe

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 75 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 77 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 80 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 81 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »