• SAMBATA, 12 AUGUST 2017

  FECIOARĂ: Dacă la începutul anului, ai avut parte de experiențe amoroase memorabile, în a doua jumătate a lui 2017 vei deveni conștient de cine ești și ce poți

   Pe 23 august începe Zodia Fecioarei, care se termină pe 22 septembrie.

  Cunoscute pentru dorința permanentă de perfecțiune și stabilitate, fecioarele vor avea în perioada următoare timp să devină conștiente de cine sunt și ce pot. Vor crea mai ușor prosperitate pentru ele, fiind mai deschise către oportunitățile noi, dar și către alianțe inedite.

  Dacă ai de rezolvat o chestiune locativă, de clarificat situația unui imobil, de împărțit ceva cu cineva din familie sau pur și simplu de achiziționat un bun imobiliar, în 2017 ai toate șansele să închei genul acesta de etape stresante cu ajutorul unor soluții viabile, inspirate, informează Astro Cafe.

  Unii nativi pot, în sfârșit, să găsească locul potrivit în care să se mute, sau pot face o tranzacție bună, sau își lămuresc niște lucruri în familie. Dacă urmărești să obții un credit sau un alt gen de sprijin pentru demersuri de acest gen, în acest an poți rezolva.

  Mai există și posibilitatea să te muți singur/ă, mai cu seamă dacă ai stat cu părinții.

  Ultimele 3 luni ale anului sunt excelente pentru comunicare, studiu, deplasări, activități didactice sau oratorice, scris, lucru cu actele, negocieri.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 138 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 139 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 143 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 143 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair

  divahair.ro


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »