• MARTI, 11 IULIE 2017

  Fecioară: E timpul să pui capăt unor compromisuri, pentru a-ți recâștiga libertatea și puterea interioară

  Berbec

  Toate tensiunile se pot dizolva, dacă te folosești de creativitate, în loc de încrâncenare. Luna intră în Vărsător și îți deschide apetitul pentru întâlniri cu prieteni, pentru socializare și împărtășiri. Atenție la ideile și viziunile noi, primite în astfel de contexte.

  Taur

  Pentru tine, această zi aduce necesitatea evaluării unor scopuri, dorințe, convingeri. Ceva e nevoie să fie schimbat în mintea și percepția ta, urmând ca apoi să se schimbe și circumstanțele. În plus, această zi vine cu inspirația necesară și cu elemente de noutate și surpriză în zonă carierei.

  Gemeni

  Încă te gândești la soluții de conservare a resurselor materiale și de echilibrare a situației financiare. Probabil sunt necesare niște măsuri drastice, fie pentru a opri niște pierderi, fie pentru a spori câștigurile. Evită să te grăbești în luarea deciziilor și așteaptă inspirația care va veni spre seară.

  Rac

  Atenția ta este îndreptată în mod prioritar spre tot ce înseamnă relații, parteneriate, contracte. Sunt zile importante pentru tine, care pot da direcția pentru o lungă perioadă, în zonă afacerilor dar și în ce privește angajamentul față de un partener de cuplu. Claritatea e tot mai prezentă, așa că acum pot face pașii corecți pentru tine.

  Leu

  Pentru tine sunt importante rezultatele muncii precum și eficiența în tot ce faci. Astfel, ziua de astăzi poate fi dedicată, în mare parte, regândirii unei structuri, reorganizării, revizuirii stilului de viață cu accent inclusiv pe sănătate. Luna în Vărsător te face să devii mai atent la imagine, la cum te văd ceilalți și la ce poți crea nou împreună cu partenerul.

  Fecioară

  Încă sub influența Lunii pline în Capricorn, tu ești în plin proces de clarificare, revelație și tranșare a relațiilor cu oamenii dragi din viața ta. E timpul să pui capăt unor compromisuri, pentru a-ți recâștiga libertatea și puterea interioară. E timpul, de asemenea, să recunoști cu inima, ce-ți place și te împlinește să creezi de acum încolo.

  Balanta

  Astăzi, locul în care ai nevoie să fii este acasă. Tot ce înseamnă pentru tine „acasa” îți poate reda conexiunea cu sufletul tău. Vrei, nu vrei, te afli într-un moment de evaluare la rece a priorităților din ultima vreme. Ai nevoie de o schimbare, poate de mai multă armonie, liniște și îngrijire personală. Iar cea mai profundă îngrijire pe care ți-o poți oferi constă în detașare de trecut.

  Scorpion

  Astăzi, felul în care comunici, coerența și sinceritea sunt foarte importante în tot ce faci. E posibil să ai de ordonat informații și documente, de purtat discuții tranșante sau negocieri. În mod cert, cuvântul tău are greutate și putere, așa că nu te sfii să spui ce ai de spus și să-ți susții punctul de vedere.

  Săgetător

  Subiectul situației financiare nu este încă epuizat, ci rămâne în prim plan. Prima parte a zilei îți cere să te gândești la o cale eficiența prin care să micșorezi cheltuielile și să crești veniturile. Se pare că aceste soluții au fost mereu în față ochilor tăi, dar doar în aceste zile le poți vedea și aplică.

  Capricorn

  Pentru tine, aceste zile sunt profund transformatoare. Revelațiile în urma evenimentelor la care ai asistat și a experiențelor pe care le-ai trăit în ultima vreme au declanșat o adevărată revoluție în interiorul tău. E momentul să fii mai atent la nevoile tale și nu ezită să faci ceea ce crezi tu că e sănătos și corect pentru tine.

  Varsator

  E bine să stai ceva mai rezervat și discret, indiferent de ceea ce vezi și auzi în jur. Acum e important să fii concentrat asupra ta, pentru că e un moment excelent de primit și decodificat mesaje subtile sau de înțeles o serie de lucruri din viață ta, la un nivel mai profund. Luna în zodia ta e de bun augur pentru expunerea unor idei.

  Pești

  Ești încă sub efectul revelațiilor din ultimelor zile și chiar a schimbărilor care au vizat în special anturajul și relațiile cu prietenii, dar și proiectele. E un moment de curățenie riguroasă în aceste privințe și, spre binele tău, e de preferat să fii sincer cu tine și să iei măsurile potrivite.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 106 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 107 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 111 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 111 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »