Hororscop 9 decembrie: PEŞTI - Totul este împotriva ta!

Publicat pe 09.12.2016 la 08:40 Actualizat pe 09.12.2016 la 08:49

O zi tensionata!

Berbec

Această zi îți aduce în atenție relațiile cu ceilalți și felul în care te raportezi la evenimentele din preajmă ta. Ai dori să schimbi multe, să ajuți pe alții sau să pleci într-o vacanță. Însă, realitatea înconjurătoare te îndeamnă să fii vigilent și prezent acum și aici, în toate domeniile vieții cotidiene.

Taur

Relațiile cu prietenii sunt tensionate, așa încât ar fi bine să te ții departe de ei. Este posibil să fii tentat să apelezi la ajutorul unora pentru a-ți rezolvă diverse chestiuni personale sau chestiuni legate de cei dragi. Mai bine este să ai încredere în Ierarhiile spirituale și să le ceri ajutorul, decât să apelezi la pământeni. Traversezi o perioadă în care numai spiritual poți rezolvă totul.

Gemeni

Evenimentele cu multă lume reprezintă temă principală. Dar ar fi bine să le selectezi pe cele care îți sunt de folos și care te fac să te simți în largul tău. Unii vor dori să-ți prezinți ideile în pubic, alții te vor provocă pe diverse teme, însă ție îți vor plăcea toate acestea până la urmă. Se recomanda prudența în vorbe și gesturi, deoarece riscul de a gafă serios este mare.

Rac

Studiul, lecturile, vizitarea târgurilor de sezon, participarea la sesiuni pe teme diverse sunt preocupări care îți aduc multă voie bună, dar și informații prețioase. Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu persoane erudițe, specializate în domenii variate. Chiar te poți gândi la îmbogățirea bagajului educațional și să urmezi un program de instruire, fie pe cont propriu, fie într-un cadru organizat oficial.

Leu

Cheltuielile comune cu alții sunt o temă delicată. Ar fi bine să îți selectezi prioritățile personale, dar să ai în vedere și ceea ce trebuie să achiți împreună cu alții. Datoriile trebuie rezolvate, pentru că altfel se vor adună prea multe și îți va fi mai greu să le rezolvi onorabil pe toate. Rezervă-ți momente pentru odihnă și pentru meditații interioare. Ai nevoie de legătură cu Divinitatea.

Citeşte mai departe!

În articolul

Hororscop 9 decembrie: PEŞTI - Totul este împotriva ta!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x