• LUNI, 03 APRILIE 2017

  HOROSCOP 03-09 aprilie. LEU: Dacă tu te schimbi în interior și viața ta se va schimba în exterior

  Specialiștii au realizat principalele recomandări astrale pentru săptămâna cuprinsă între 3 și 9 aprilie. Află din materialul următor cum îți va merge în această perioadă!

  Berbec
  E timpul să te detașezi de toate așteptările pe care le-ai avut în legătură cu ține sau cu alte persoane din viață ta, asumându-ți responsabilitatea pentru toate iluziile pe care ți le-ai creat. Bucură-te de această încetinire și urmărește că în fiecare moment să fii relaxat. Acordă mai multă atenție și îngrijire corpului tău fizic, consumă alimente sănătoase, fă sport și evită toxinele, deoarece trupul este un instrument care, atunci când este bine pus la punct, emană armonie. Ascultându-te îți crești energia, iar fericirea este răsplată care derivă din această.

  Taur
  Stăpânirea focului interior, fără a-l reprima, duce la armonie și înțelepciune. Din acest spațiu, al creatorului, tot ce începi acum îți va aduce roade bogate ce se vor răsfrânge asupra ta și a celor din jur. A sosit timpul să-ți manifești experiență și calitățile pe care le-ai dobândit în cursul vieții. Pacea minții îți aduce sentimentul de siguranță și cunoașterea că întotdeauna știi ce ai de făcut. Chiar dacă mintea ta logică nu înțelege cum poate fi rezolvată o situație, pacea minții reprezintă credința ta că Divinitatea va creea o soluție miraculoasă.

  Gemeni
  Indiferent de stadiul în care te afli, urmează o perioadă de creștere și de schimbări, de trecere la nivelul următor. Copilul tău interior are nevoie să se joace, să se bucure și să fie onorat. Acordă-ți puțin timp și întreabă-ți copilul interior “Cum te simți?”, “Ce ți-ar plăcea să faci?”, și lasă-te ghidat de acea voce. Cere în continuare ghidare îngerilor, suport și protecție.

  Rac
  O perioadă din viața ta, care te-a ajutat să te autodefinesti, se apropie de sfârșit. Indiferent că este vorba despre o relație, un job sau de locul în care ai locuit până acum, dacă renunți la a te luptă, lucruri minunate te așteaptă dincolo de această experiență, aparent tristă. Lasă-te să curgi, precum picătură de apa pe o frunză, și privește cu încredere noul drum care se deschide în față ta. A te crampona cu îndârjire de lucrurile care îți sunt familiare, nu face altceva decât să te țină blocat în energia trecutului, fără a putea vedea infinitatea de posibilități, care există în afară minții tale. E posibil să primești mesaje prin vise.

  Leu
  Parcurgi o perioadă de tranziție, iar sentimentul că ești un outsider îți poate da târcoale. Singură cale de a fi în deplin acord cu existența, în acest moment, este interiorizarea, legătură cu centrul ființei tale. Încetează orice luptă cu trecutul și eliberează-te de vechea durere. Starea de eliberare îți va deschide poartă către acel loc în care îți doreai să fii de atâta vreme. Dacă tu te schimbi în interior și viața ta se va schimba în exterior. E posibil că noi prieteni să între în viață ta sau vechi relații de prietenie să se transforme, ajutându-te să treci peste această perioadă.

  Fecioară
  Acum ești pregătit pentru a experimenta cu adevărat noțiunea de prietenie, fără a fi interesat de dramele și idilele personale ale celor din jur, fără atașamente și dependențe. Sămânța iubirii necondiționate, care nu așteaptă și nu cere nimic de la nimeni, începe să încolțească în profunzimile ființei tale. E timpul să studiezi noi abilități sau proiecte, bucurându-te de procesul învățării. Creșterea care acompaniază experiență educațională este minunată dacă îți reamintești să fii atent la momentul “aici și acum”.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 75 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 77 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 80 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 81 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »