HOROSCOP 1 martie - GEMENI: Posibilități noi de parteneriate și colaborări

Publicat pe 01.03.2017 la 08:07 Actualizat pe 01.03.2017 la 08:40

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru 1 Martie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Luna se află în zodia ta, impuslionandu-te să acționezi fără întârziere pentru împlinirea unor scopuri îndrăznețe și pe termen lung. E momentul să aprofundezi cercetarea într-un domeniu de interes, să faci niște demersuri pentru obținerea unei aprobări sau să-ți revizuiești unele planuri de călătorie. Totuși, vitalitatea nu e la cotele cu care ești tu obișnuit, așa că dozează-ți energia și resursele în mod cumpătat și înțelept.

Taur
Pentru ține e o zi de repliere, discreție, retragere din lume... Luna stă astăzi în Berbec și te întreabă ce e cel mai important pentru sufletul tău, acum? Ce ar fi bine să faci pentru vindecarea ta sau pentru restabilirea echilibrului interior? La cine poți apela pentru sprijin și ce resurse exterioare poți folosi pentru a-ți face muncă și viață mai ușoare? Este o zi a întrebărilor directe și a răspunsurilor venite din interior.

Gemeni
Poate că în carieră ta nu sunt prea clare lucrurile acum, dar astăzi, capacitatea de a schimbă unghiul din care privești o situație, precum și de a îmbrățișa o idee nouă, te poate ajută să vezi posibilități noi de parteneriate și colaborări. Totul depinde de cât de onest îți evaluezi calitățile și cum te prezinți celorlalți, în ce lumina și cu ce atitudine. Rămâi deschis, răbdător și abordează cu diplomație orice divergența de opinii.

Rac
Ideile și viziunea ta înnoită de astăzi pot inspiră mai mult oameni, așa că fii conștient de magnetismul pe care-l ai și folosește-l înțelept pentru a construi ceva integru și autentic. Poate nu ți-e prea clar ce e cu informațiile numeroase pe care le accesezi și cu ideile multe care păr să se îngrămădească în fiecare secundă în mintea ta, tocmai de aceea, ia lucrurile pe rând și notează câteva dintre aceste idei. Îți vor folosi, cu siguranță. În altă ordinde de idei, e un moment excelent pentru a-ți face planuri de călătorie sau care vizează niște studii.

Leu
Dorință de a învață și crește prin experiențele tale și cu ajutorul relațiilor cu ceilalți, este foarte puternică astăzi și în aceste zile. Se pare că sunt încă răni ascunse care acum pot fi zandarite din nou, de către anumite contexte și de oameni prezenți în viață ta, însă acestea te ajută să-ți crești puterea personală prin înțelegerea și depășirea unor inhibiții. Este o zi interesantă și prin aceea că ți se dezvăluie noi traiectorii, sensuri și direcții frumoase și incitante pentru viitor.

Fecioară

Ești într-o perioadă interesantă, mai ales din punct de vedere relațional. Interacțiunile cu ceilalți pot fi atipice, dar cu încărcătură emoțională puternică. Relațiile tale consacrate, mai ales relația cu partenerul de viață, pot fi acum sudate, aduse la un alt nivel de comunicare, mai subtilă, spirituală și... permisiva. Compasiunea, vindecarea și înțelegerea sunt esențiale acum și, cu cât le aplici și exersezi mai mult, cu atât mai multe minuni vei trăi.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 1 martie - GEMENI: Posibilități noi de parteneriate și colaborări

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x