• LUNI, 10 APRILIE 2017

  HOROSCOP 10 aprilie - BERBEC: Răsturnări de situație în relațiile parteneriale

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 10 aprilie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Multe răsturnări de situație pot interveni în relațiile parteneriale. Este dificil să stabilești clar niște termeni și condiții de urmat în relațiile cu ceilalți, pentru că fiecare are un alt plan și nimeni nu dorește să-l divulge sincer. Pe de altă parte, lasă evenimentele să-și desfășoare cursul și ferește-te, deocamdată, de planuri mărete alături de partenerul de viață sau de cei din segmentul profesional. În a două parte a zilei, relaxează-te cu o plimbare pe malul unei ape.

  Taur
  Este o zi foarte animată la serviciu. Treburile de rutină te sâcâie mult, însă înțelept ar fi să acorzi atenția și eforturile necesare fiecărui detaliu. Evită să te gândești prea mult la chestiunile familiale și la discuțiile cu membrii familiei. Altfel riști să-ți scadă randamentul și să muncești în zadar. Pe de altă parte, sănătatea este precară, fiind nevoie de îngrijiri serioase. Sunt posible consultații și analize medicale sau planuri în acest sens.

  Gemeni
  Se pare că ai nevoie de afecțiunea celor dragi sau măcar de o vorba de duh spusă, pe îndelete de aceștia. Pentru că în ultima vreme au tot fost discuții furtunoase pe teme diverse, discuții în care probabil ai adresat și niscai reproșuri, mai mult sau mai puțin fondate, acum fie persoană iubită, fie copiii îți pot întoarce vorbele și atitudinea pe care ai avut-o față de ei. Observă atent ce se petrece în acest segment de viață și corectează neplăcerile.

  Rac
  Ești preocupat de aspectele materiale care vizează casă și nevoile membrilor familiei. Posibil să apăra divergente între ceea ce dorești tu să faci și ceea ce îți propun ceilalți. Fii prudent și ține cont și de cele spuse în preajmă ta. Pe de altă parte, rezervă momente în care să stai de vorba pe îndelete cu o rudă dragă sau chiar să vizitezi un loc de suflet din copilărie. Fiecare ban cheltuit în sensul rezolvării treburilor gospodărești sau pentru cineva drag îți face plăcere.

  Leu

  Ziua îți aduce alături persoane care au nevoie de sfaturile tale. Pentru că ești un exemplu demn de urmat, beneficiezi și de energie astrala din plin, foarte ușor reușești să convingi că filozofia de viață promovată de ține este de mare folos și pentru alții. Totuși ai grijă să eviți exagerările și fii cât mai natural. Pe de altă parte s-ar putea să fii nevoit să călătorești frecvent, pentru a rezolvă chestiuni personale sau profesionale.

  Fecioară
  Începutul săptămânii anunța cheltuieli importante, fie pentru ține personal, fie pentru a ajută pe cineva drag. Traversăm o perioadă în care fluctuațiile financiare sunt la ordinea zilei, așa încât rezumă-te la strictul necesar. Ai putea simți un imbold ascuns de a cheltui pe lucruri sau servicii care îți sunt de folos prea puțin sau pe considerentul că sunt la modă. Veniturile obținute dintr-o colaborare cresc încet, dar sigur. Totul este să ai răbdare.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 75 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 77 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 80 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 81 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »