Horoscop 10 Mai: Capricorn - Prietenii şi colegii de la serviciu te vor dezamăgi! Nu te încrede în nimeni, doar tu contezi!

Publicat pe 09.05.2017 la 20:08 Actualizat pe 09.05.2017 la 20:14

Momente de rascruce pentru Capricorni!

Berbec

Excelente momente pentru a te ocupa de aspectele financiare comune cu alții. Sigur ca exista nemultumiri, temeri mai mult sau mai putin fondate, insa depinde numai de tine sa rezolvi totul in favoarea ta. La prima vedere, toti asteapta de la tine sfaturi, bani, bunuri sau favoruri. Insa, daca ai sa privesti dincolo de perdeaua realității fizice vei constata faptul ca esti un personaj important și de mare ajutor pentru ceilalti.

Taur

A te raporta astăzi la ceilalți și la actiunile lor este o atitudine înțeleaptă. Ceilalti oglindesc personalitatea ta cu bune si cu altele mai putin. De aceea urmărește atent ce spun sau fac, mai ales partenerul de viata, colaboratorii din domeniul profesional și învață de la ei. Vei consta pe masura ce se scurg orele zilei ca, de fapt, filtrul tau personal blocheaza uneori situatiile si deciziile favorabile ție. Spre seară, relaxează-te la o șuetă cu cei dragi.

Gemeni

Cu toate ca ai multe si marunte de facut, ce ar fi daca ai schimba ordinea de realizare a treburilor cotidiene, atât acasă, cât și la serviciu. Un prieten apropiat sau cineva care te sustine in demersurile tale socio-profesionale te poate ajuta in acest sens, fie oferindu-ti sfaturi valoroase, fie pur si simplu, oferindu-ți o mână de ajutor. Totul este sa accepți si sa te implici cu îndrăzneală in a face si altfel lucrurile. Te vei bucura de rezultatele obținute!

Rac

Ești dornic de a oferi și primi iubire, afecțiune sau măcar aprecierile celor dragi. Chiar dacă, toate acestea se vor lăsa așteptate, cel puțin tu ți-ai putea manifesta iubirea fata de ceilalti, in diverse moduri. Spre exemplu, gândește-te ce-i bucură cel mai mult pe fiecare dintre cei dragi. Apoi, cu putin efort si bunavointa vei gasi soluții rezonabile pentru a încânta sufletul fiecaruia dintre ei. Lasă deoparte criticile și provocarile care te necăjesc.

Leu

Momentele petrecute acasă, printre membrii familiei iti vor aduce alinare, idei bune si sfaturi deosebite. Un farmec aparte va învălui ziua, chiar daca esti ocupat mult. Este posibil sa iei legatura cu rudele aflate in țări străine sau să alcatuiesti planuri, fie pentru a vizita o ruda, fie pentru a primi tu vizite din partea celor dragi. Totul se invarte in jurul familiei si a treburilor gospodaresti. Spre seara, organizeaza o masa festiva si bucuara-te de compania familiei.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 10 Mai: Capricorn - Prietenii şi colegii de la serviciu te vor dezamăgi! Nu te încrede în nimeni, doar tu contezi!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x