HOROSCOP 12 aprilie - GEMENI: Relațiile sentimentale pot lua turnuri nebănuite astăzi

Publicat pe 12.04.2017 la 08:38 Actualizat pe 12.04.2017 la 08:42

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 15 aprilie. Afă din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Relațiile parteneriale sunt contradictorii, astfel că este bine să nu te bazezi pe cele discutate astăzi. Indiferent de situație, numai tu poți descura sau încurcă ițele acesteia. Fii prudent și gândește-te bine înainte de spune ceva sau de a semna un document care te implică pe termen lung. Sfătuieste-te cu cineva din anturajul apropiat, care îți cunoaște situația, dar care poate rămane neutru și fată de ține și fată de ceilalți.

Taur

Există tensiuni în relațiile profesionale, mai ales în relațiile colegiale. Este bine să ții cont de nevoile sau problemele acestor persoane, pentru că au intenții bune, insă percepția ta asupra realitătii este distorsionată pentru moment. Dacă ai să vezi în fiecare persoană intalnită un prieten, această va manifestă fată de ține calitătile aferente. Insă, dacă ai să privești altfel oamenii, evident că vor manifestă ceea ce proiectezi tu asupra lor.

Gemeni
Relațiile sentimentale pot luă turnuri nebănuite astăzi. Nu neapărat că se petrece ceva concret, insă cumva percepția ta fată de iubire și implicațiile ei se va schimbă definitiv. Există și variantă să decizi desprinderea dintr-o relație veche sau, în cazul relației cu copiii, să le oferi acestora posibilitatea de a-și hotări singuri drumul în viată. Evită discuțiile contradictorii și detasează-te de falsele problemele cotidiene.

Rac

Este nevoie să te împarți astăzi între segmentul familial și cel profesional. Ceea ce se petrece la serviciu îți afectează într-un fel relațiile cu membrii familiei. Dorință de a stă acasă, de a te răsfăta într-un spațiu drag sufletului tău este mare și dificil de realizat, pentru că ești foarte solicitat mai ales de către șefi. Selectează-ți prioritătile, ascultă-ți intuiția și ai încredere că vei depăsi totul cu bine.

Leu

Relaționarea cu persoanele din anturajul apropiat este obositoare astăzi, de aceea este bine să discuți numai cu cine îți este drag sau cu cine ai urgent de rezolvat o chestiune personală sau profesională. Ferește-te de a face destăinuri personale, oricât ai fi de tentat să-ți povestești neplăcerile. Coerentă în exprimare, gestică facială, tonul vocii tale pot fi percepute eronat de către ceilalți. Multe deplăsări pe distante scurte.

Fecioară
Primești bani de la și prin alții, mai ales de la persoanele din segmentul profesional. Dar, fie ești nemulțumit de sumă primită, fie temerile privitoare la veniturile obținute din muncă proprie pe care o desfăsori în cadrul unui loc de muncă se măresc. Percepția ta vizavi de segmentul financiar este distorsionată astăzi, existând riscul să formulezi concluzii greșite și să iei decizii pripite. Ai încredere că vei depăsi totul cu bine!

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 12 aprilie - GEMENI: Relațiile sentimentale pot lua turnuri nebănuite astăzi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x