• JOI, 13 APRILIE 2017

  HOROSCOP 13 aprilie - TAUR: Provocările zilei vin dinspre sectorul partenerial

  Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 13 aprilie. Află fin materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Dacă ai să ai răbdare pentru a observă atent evenimentele și relațiile în care ești implicat ai obține multe informații ascunse de obicei. Asta te-ar ajută să găsești soluții viabile și să înțelegi mersul real al acestora. Tendința este de a te afundă în rezolvarea aspectelor materiale ale vieții cotidiene. Însă, în paralel, ține cont și de revelațiile avute pe măsură ce se desfășoară evenimentele sau discuțiile zilei.

  Taur
  Provocările zilei vin dinspre sectorul partenerial. Pe de o parte va trebui să te ocupi de relația cu partenerul de viață care probabil necesită imbunatatiri pe anumite zone ale vieții de cuplu. Însă pe de altă parte vor apărea solicitări importante și din partea colaboratorilor sau partenerilor de afaceri. Organizându-ți bine activitățile zilei, cu accent pe priorități te vei descurcă foarte bine atât în plan personal, cât și în plan profesional.

  Gemeni
  Ziua îți aduce noutăți în câmpul muncii. Ai multe de făcut, însă și sporul îți este alături. Atât la serviciu, cât și acasă ai susținători, dar mai mult verbal, efortul fizic va trebui să îl depui tu. Selectează prioritățile și ocupă-te numai de acestea. Posibil să întâmpini niscai neplăceri legate de sănătatea sistemului uro-genital. Îngrijește-te mult și rezervă momente de odihnă. După-amiază, partenerul de viață sau colaboratorii te pot surpinde în mod plăcut.

  Rac
  Este o zi excelentă pentru a te ocupă de copii, de persoană iubită, dar și de hobby-urile tale. Chiar dacă la orizont se ivesc nori în relațiile sentimentale, cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Sunt momente prielnice destainurilor față de cei dragi. Însă ascultă și părerile sau doleanțele lor. Vei fi surprins cât de multă nevoie au de ține și cât de ușor îți va fi să-i ajuți. Spre seară aranjează o ieșire la o teresa în aer liber.

  Leu
  Este o zi minunată pentru a te ocupă de treburile casei și de relațiile cu membrii familiei. Ești tentat să te afunzi în chestiunile profesionale de la serviciu, însă gândurile tale vor reveni numai acasă, la cei dragi. Oprește-te din iureșul cotidian și lasă-te ancorat de treburile gospodărești și de dialogurile cu membrii familiei. Astfel vei pune la punct planuri domestice importante, dar îți vei îmbunătăți și relațiile familiale.

  Fecioară

  Multe lume roieste astăzi în preajmă ta. Pe de o parte rudele și prietenii apropiați doresc să te întâlnească, fie pentru a-ți cere ajutorul în chestiunile lor personale, fie pur și simplu pentru a tăifăsui cu ține banalități. Astăzi, pentru aceste persoane este importantă compania ta. Însă există riscul să preiei emoțiile și problemele celor din jur. Ferește-te de a te implică în ceva care te depășește. Spre seară ți-ar prinde o suetă cu un prieten drag.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscop 19 ianuarie. Zodia aceasta va face numai... năzdrăvănii, dar va scăpa basma curată! Cum așa?

  acum 11 ore

  Iata ce au pregatiti astrele pentru zodia ta. Asadar... horoscop 19 ianuaerie 2018.

  Horosocop 17 ianuarie 2018. Nimic nu le poate proteja pe aceste zodii! Apar probleme în cuplu, dar și la locul de muncă

  acum 2 zile

  Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »