• JOI, 13 APRILIE 2017

  HOROSCOP 13 aprilie - TAUR: Provocările zilei vin dinspre sectorul partenerial

  Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 13 aprilie. Află fin materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Dacă ai să ai răbdare pentru a observă atent evenimentele și relațiile în care ești implicat ai obține multe informații ascunse de obicei. Asta te-ar ajută să găsești soluții viabile și să înțelegi mersul real al acestora. Tendința este de a te afundă în rezolvarea aspectelor materiale ale vieții cotidiene. Însă, în paralel, ține cont și de revelațiile avute pe măsură ce se desfășoară evenimentele sau discuțiile zilei.

  Taur
  Provocările zilei vin dinspre sectorul partenerial. Pe de o parte va trebui să te ocupi de relația cu partenerul de viață care probabil necesită imbunatatiri pe anumite zone ale vieții de cuplu. Însă pe de altă parte vor apărea solicitări importante și din partea colaboratorilor sau partenerilor de afaceri. Organizându-ți bine activitățile zilei, cu accent pe priorități te vei descurcă foarte bine atât în plan personal, cât și în plan profesional.

  Gemeni
  Ziua îți aduce noutăți în câmpul muncii. Ai multe de făcut, însă și sporul îți este alături. Atât la serviciu, cât și acasă ai susținători, dar mai mult verbal, efortul fizic va trebui să îl depui tu. Selectează prioritățile și ocupă-te numai de acestea. Posibil să întâmpini niscai neplăceri legate de sănătatea sistemului uro-genital. Îngrijește-te mult și rezervă momente de odihnă. După-amiază, partenerul de viață sau colaboratorii te pot surpinde în mod plăcut.

  Rac
  Este o zi excelentă pentru a te ocupă de copii, de persoană iubită, dar și de hobby-urile tale. Chiar dacă la orizont se ivesc nori în relațiile sentimentale, cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Sunt momente prielnice destainurilor față de cei dragi. Însă ascultă și părerile sau doleanțele lor. Vei fi surprins cât de multă nevoie au de ține și cât de ușor îți va fi să-i ajuți. Spre seară aranjează o ieșire la o teresa în aer liber.

  Leu
  Este o zi minunată pentru a te ocupă de treburile casei și de relațiile cu membrii familiei. Ești tentat să te afunzi în chestiunile profesionale de la serviciu, însă gândurile tale vor reveni numai acasă, la cei dragi. Oprește-te din iureșul cotidian și lasă-te ancorat de treburile gospodărești și de dialogurile cu membrii familiei. Astfel vei pune la punct planuri domestice importante, dar îți vei îmbunătăți și relațiile familiale.

  Fecioară

  Multe lume roieste astăzi în preajmă ta. Pe de o parte rudele și prietenii apropiați doresc să te întâlnească, fie pentru a-ți cere ajutorul în chestiunile lor personale, fie pur și simplu pentru a tăifăsui cu ține banalități. Astăzi, pentru aceste persoane este importantă compania ta. Însă există riscul să preiei emoțiile și problemele celor din jur. Ferește-te de a te implică în ceva care te depășește. Spre seară ți-ar prinde o suetă cu un prieten drag.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 75 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 76 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 80 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 80 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »