Horoscop 13 septembrie. LEU: Schimbări neașteptate sunt posibile și în ce privește relațiile cu străinătatea

Publicat pe 13.09.2017 la 09:11 Actualizat pe 13.09.2017 la 09:14

Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de 13 septembrie.

Berbec

Nevoia de independență și libertate este resimțită acut în aceste zile, prin urmare e posibil să provoci o furtună în locul în care te afli și să inițiezi niște schimbări. Probabil există destulă agitație în familie, pentru că nu toată lumea îți înțelege dorințele și nevoile. Pe de altă parte, orice schimbare are rostul ei și poate fi binevenită, dar nu e absolut necesar să ți-i pui pe toți în cap.

Taur

Luna în Gemeni îți îndreaptă atenția către mijloace noi de câștig sau te face conștient de necesitatea de a-ți stabili noi priotitati în ce privește administrarea finanțelor. Este un prilej bun pentru a descoperi acele abilități care, puse în slujbă ta și a altora, să-ți crească bucuria șiș a-ți aducă mai multă ușurință în tot ce faci.

Gemeni

Curiozitatea, plăcerea de a descoperi tot mai multe informații și lucruri noi, dar și atenția la propriile nevoi sunt accentuate astăzi. Ai idei multe, atât de multe încât e posibil să fii complet derutat. De aceea, e necesar să iei lucrurile pe rând, să-ți investești judicious energia, doar în direcțiile importante pentru tine. De asemenea, ți-ar prinde bine să notezi intențiile și dorințele.

Rac

Luna se află astăzi într-o zonă a discreției și izolării, prin urmare e important să fii atent, mai degrabă la semnalele și mesajele subtile, decât la cele directe și fățise. E recomandat să asculți mai mult decât vorbești, să te extragi puțin dintr-un context agitat, pentru a vedea imaginea de ansamblu și a găsi soluțiile optime în orice situație.

Leu

Zona prietenilor, relațiilor, proiectelor și aspirațiilor este astăzi foarte dinamică. Informațiile circulă cu rapiditate, veștile ajung la ține cât ai clipi, iar unele s-ar putea să te provoace la nivel de resurse interioare sau materiale, să te scoată din confort. Pe de altă parte, sunt posibile schimbări radicale de percepție, de atitudine, de convingeri. Schimbări neașteptate sunt posibile și în ce privește relațiile cu străinătatea.

Fecioara

Se pare că e necesar să primești și să te adaptezi la niște schimbări, chiar dacă nu le-ai programat și așteptat. În zona carierei, e nevoie de câteva schimbări, mai ales de percepție, de gândire și abordare. Negocierea este instrumentul cel mai puternic de care dispui acum. Cu cât ești mai flexibil și mai deschis la comunicare, cu atât sunt mai mari șansele să întorci o situație incertă în favoarea ta.

Balanța

Dacă ți-ai încărcat agenda pentru astăzi, e posibil să te confrunți cu o stare de confuzie generată de tendința de a te risipi în mai multe direcții deodată. Îți propui multe, vrei multe, dar pentru a le realiză e nevoie de o organizare ceva mai riguroasă și de o anume disciplină a minții. Astăzi sunt posibile schimbări neprevăzute, radicale, mai ales în privința unor parteneriate și afaceri.

Scorpion

Pentru tine, Luna în Gemeni poate aduce în prim plan niște nevoi sau lipsuri. Pe de o parte, din cauza unor neînțelegeri apărute în relația cu un prieten, iar pe de altă parte, din cauza incapacității de a primi ceea ce alții sunt dispuși să-ți ofere. Astăzi e posibil să primești sprijin și să găsești resurse acolo unde te aștepți mai puțin. În plus, unele schimbări de direcție și viziune sunt inevitabile.

Săgetător

Traversezi o perioadă intensă, mai ales la nivel de parteneriate, relații, afaceri în asociere cu alții. Se produc schimbări, ai parte de surprize, lucrurile își schimbă forma de la o zi la alta. Cu toate acestea, acum e important să-ți clarifici ce vrei, cu cine vrei să construiești o afacere, care este calea potrivită pentru tine. Astăzi e nevoie și de ceva diplomație pentru a depăși eventualele tensiuni.

Capricorn

Ai șansa să faci schimbări radicale în orice zonă de viață care a devenit neproductivă sau nu te mai inspiră. Chiar dacă unele schimbări păr nepotrivite, ele te determină să te repozitionezi, să-ți pui întrebări, să găsești soluțiile optime, mai ales în ce privește locul de muncă, parteneriatele, relațiile de orice tip.

Vărsător

Luna în Gemeni te poate ajuta să privești totul cu mai multă senintate și să faci astfel încât totul să pâră mai ușor. Chiar dacă pot apărea blocaje la nivel de resurse materiale sau de altă natură, creativitatea te ajută inclusiv în această privință, astfel că poți găsi soluții ingenioase în orice situație. Pe de altă parte, în ce privește zona profesională și relațiile de lucru, e posibil să generezi schimbări radicale.

Pești

S-ar putea să fie necesară ceva muncă de lămurire cu partenerul tău sau cu un colaborator, pentru a acceptă ideile tale și a găsi o cale comună de exprimare și cooperare. Luna se află în Gemeni, în zonă sufletului, așa că este o zi potrivită pentru a-ți pune niște întrebări cu privire la dorințele tale, la ce anume te face să te simți în siguranță, iubit și prețuit.

În articolul

Horoscop 13 septembrie. LEU: Schimbări neașteptate sunt posibile și în ce privește relațiile cu străinătatea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x