HOROSCOP 14 martie - Vești bune financiare pentru nativii FECIOARĂ!

Publicat pe 14.03.2017 la 08:38 Actualizat pe 14.03.2017 la 08:50

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 14 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Astăzi e important să fii onest cu ține și să recunoști ce-ți dorești cu adevărat, mai ales în ce privește relațiile. Ceea ce nu îți mai e de folos, a venit momentul să se încheie, fie că e vorba de o relație apropiată sau o colaborare. Urmează decizii majore în cuplu, în relații și în ce privește expunerea socială. Dacă ai ceva de spus, spune! Dacă vrei ceva, cere.

Taur
Luna în Balanța, situată pe axă sănătății, atrage atenția că e momentul să adopți un stil de viață care să-ți sprijine corpul și prin care să te bucuri de mai multă vitalitate și eficientă. Poate fi vorba de începerea unei diete, a unui sport și/sau încheierea unei activități profesionale care te-a epuizat sau nu ți mai potrivește. În orice caz, de această data vorbim despre încheierea a ceva și începerea unui noi capitol.

Gemeni
Pentru ține, Luna în Balanța înseamnă o serie de conștientizări în ce privește proiectele și anturajul. Ies la iveală adevăruri și informații care duc la decizii radicale în privință unei relații de cuplu sau a unor relații de prietenie. De asemenea, unele proiecte se coc și dau roade, mai ales cele începute în toamnă anului trecut. Este un moment de clarificări, pentru ține, și în ce privește sentimentele tale și felul în care le exprimi.

Rac
Luna în Balanța se așează pe zonă căminului, casei, familiei, securității materiale și emoționale. Este un moment decisiv atât în ce privește unele situații familiale persistente și nerezolvate complet, care ies la suprafața acum pentru a fi eliberate definitiv. De asemenea, se pot finaliza proiecte care nu te mai ajută să mergi înainte, dar se și pot dezvoltă și împlini altele pe care le-ai dezvoltat în ultimele luni.

Leu
Pentru ține, această zi vine cu conștientizări, deschideri, revelații și... vești. E un moment de schimbare de direcție în viață ta, pornind de la ceva ce înveți, afli, realizezi acum. Poți să ai revelația că viață ta ar fi mult mai frumoasă dacă ai schimbă modul în care comunici, dacă ai învață ceva nou, ți-ai pune în ordine unele chestiuni legate de studii și acte, ori ai clarifica relațiile cu frații și/sau surorile.

Fecioară
În cazul tău, Luna în Balanța se așează pe zonă banilor proveniți din valorificarea talentelor, abilităților și experienței tale. Ies la lumina lucruri pe care nu le-ai văzut până acum, alegeri și convingeri pe care le-ai folosit pentru a-ți creă tot felul de bariere. Acum ai șansa să te deschizi către o realitate financiară diferită, expansionata.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 14 martie - Vești bune financiare pentru nativii FECIOARĂ!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x