HOROSCOP 15 iunie - GEMENI: Răsturnările de situație pot apărea din senin!

Publicat pe 15.06.2017 la 07:40 Actualizat pe 15.06.2017 la 07:49

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 15 iunie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Apropiindu-te prea mult de prieteni există riscul să fii dezamăgit astăzi. De aceea, păstrează o anumită distanță sănătoasă și vorbește strictul necesar. Unii vor dori să se apropie de ține să-ți povestească multe și mărunte, alții vor dori sfaturi și soluții pentru problemele lor, iar alții pur și simplu te vor provoca, din amuzament, că să-ți studieze reacțiile. Detașează-te de toate acestea și rezervă-ți momente de odihnă.

Taur

Așteptările tale vizavi de segmentul profesional, de relațiile cu șefii sunt spulberate astăzi foarte rapid. Pe de o parte ești prea entuziasmat și foarte implicat în activitatea profesională pe care o desfășori. Însă, pe de altă parte, când ți-e lumea mai dragă apar provocări sau obstacole în desfășurarea forțelor de lucru. Găsește un echilibru just între ce trebuie să faci concret la serviciu și nevoile tale personale.

Gemeni

S-ar putea să-ți reformulezi unele planuri de viață, în special cele profesionale. Pentru că emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, nu pune bază pe gândurile care-ți trec prin minte sau pe dialogurile cu ceilalți. Răzgândirile și răsturnările de situație pot apărea din senin, mai ales spre finalul zilei. A viziona un spectacol de teatru, o expoziție de artă sau un târg de sezon ți-ar fi de mare folos.

Rac
Se recomanda prudența la cheltuieli. Există riscul unor pierderi serioase de bani, bunuri sau fraudarea documentelor financiare. La nevoie, în chestiunile bănești care te implică pe termen lung, sfătuiește-te cu specialiști în domeniu. Pe de altă parte, desprinde-te de materialitatea cotidiană și observă cum se desfășoară evenimentele. Totul are un sens care ți se devaluie la momentul potrivit.

Leu
Este posibil să faci de unul singur secvențe din activitățile comune cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Lucrează atât cât poți, nu-ți depăși îndatoririle, pentru că la momentul potrivit se vor rezolvă toate așa cum trebuie. Evită să discuți astăzi subiecte importante care implică asumarea responsabilităților pe termen lung sau care implică resurse financiare. Răsturnările de situație pot fi frecvențe.

Fecioară

Încă din orele dimineții există tendința de a munci mult și mai ales de a-i antrena și pe ceilalți alături de ține. De reținut că șefii și colegii de lucru au alte treburi și te vor refuză destul de zgomotos. Lucrează cu măsură, pentru că în continuare sănătatea este sensibilă și organismul chiar are nevoie de îngrijiri de specialitate. Abia după prânz te vei simți mai bine și vei putea lucra fără probleme.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 15 iunie - GEMENI: Răsturnările de situație pot apărea din senin!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x