HOROSCOP 16 iunie - GEMENI: Sunt posibile altercații cu șefii

Publicat pe 16.06.2017 la 08:45 Actualizat pe 16.06.2017 la 08:49

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 16 iunie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Este o zi în care discreția și contemplarea vieții sunt esențiale pentru ține. Ai șanse deosebite de a te gândi pe îndelete la relațiile și situațiile în care ești implicat și de a reformula anumite principii de viață care ți-au adus până acum rezultate nesatisfăcătoare. Niscai probleme vechi de sănătate se pot remarcă dacă depui eforturi fizice prea mari. Rezervă-ți momente pentru plimbări în aer liber și odihnă.

Taur
Ești apreciat astăzi de către prieteni și de către colegii de serviciu. Discuțiile purtate pe diverse teme îți vor aduce informații interesante și sfaturi utile. Însă, cel mai delicat subiect atins este capitolul financiar, în speță veniturile pe care le obții din muncă desfășurată. Ar fi bine să-ți temperezi reacțiile și să eviți a-ți expune părerile sau nemulțumirile. Curând vor veni vremuri bune și se vor rezolvă multe.

Gemeni

Se întrezăresc reuniuni cu multă lume, în care tu vei fi protagonistul. Debordezi de energie, dar este nevoie să o coordonezi eficient spre acțiuni folositoare ție. Sunt posibile altercații cu șefii sau oficilii unor instituții, de aceea alege-ți cu grijă vorbele și gesturile. După-amiază îți vei găsi liniștea acasă, printre membrii familiei. Povestește-le evenimentele în care ai fost implicat. Vei fi surprins plăcut de reacția lor.

Rac

Multe din deciziile luate în ultimele zile vor fi revizuite, fie că este vorba despre planul personal, fie despre cel profesional. Pentru că în umbră, discordia urzește tot soiul de conflicte, din când în când, providență te ajută oferindu-ți momente de revelație. Este bine să-ți asculți vocea interioară, să aduni informații și să lași acțiunea propriu-zisă pentru următoarele zile. Spre seară, delectează-te cu o lectură deosebită.

Leu
Ziua îți aduce în atenție achitarea facturilor, datoriilor sau chestiunile privitoare la cheltuielile comune cu alții. Din cauza unor prieteni sau a unor sfătuitori din segmentul profesional este posibil să plătești daune sau să cheltuiești pe lucruri nepotrivite ție. Planifica atent bugetul și nu te lasă impresionat de manevrele celor din preajmă ta. Deocamdată, segmentul financiar este vulnerabil.

Fecioară
Apăr provocări dinspre segmentul partenerial. Probabil de la faptul că ești prea implicat în evenimente sociale sau în treburile altora, îndatoririle tale față de relația de cuplu rămân cumva într-o umbră foarte deranjanta pentru partenerul de viață. La fel îți pot aduce reproșuri și partenerii profesionali, însă la ei este vorba despre invidii legate de prestigiul tău, care încet, dar sigur ia amploare.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 16 iunie - GEMENI: Sunt posibile altercații cu șefii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: „S-a mutat special din București!”
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x