HOROSCOP 16 mai - Zi excelentă pentru nativii LEU! Beneficii materiale consistente

Publicat pe 16.05.2017 la 00:32 Actualizat pe 16.05.2017 la 00:37

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 16 mai. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Luna aflată în zonă puterii și autorității te ajută astăzi să fii foarte ferm în deciziile pe care le iei. Adevărul este că ambițiile sunt mari, iar dorințele sunt intense, așa că nu prea îți stă nimic în cale dacă-ți pui ceva în minte. Totuși, încearcă să fii ceva mai concesiv, mai ales dacă ai "pâinea și cuțitul" în mână.

Taur
Nu este exclus că astăzi să fii în situația de a semna un contract sau de a luă o decizie radicală cu privire la o colaborare. Oricum, este o perioadă favorabilă alianțelor, asocierilor, parteneriatelor solide. Totuși, e necesar să fii ceva mai flexibil și să eviți să le impui celorlalți să te urmeze sau să-și însușească opiniile tale. Altfel, riști să te trezești mai târziu că totul nu a fost decât o iluzie.

Gemeni
Ambiție, determinare, dorințe aprinse. Aș zice că există o tendința accentuată și spre o oarecare lipsă de scrupule, când vine vorba despre interesele tale, profesionale sau financiare. Mai ales că astăzi te gândești în mod special la profitul pe care-l poți obține dintr-o afacere, sau la avantajele care pot apărea în urmă unei colaborări. Totuși, e important să păstrezi o doză de detașare.

Rac

Luna se află astăzi în zonă imaginii și a parteneriatelor. Aspectele sunt foarte bune, Luna trimite raze benefice către segmentul comunicării, semn că pot avea loc negocieri fructuoase, semnarea unui contract, stabilirea termenilor unei colaborări pe termen lung. Totuși, dacă negociezi ceva, fii atent la termenii legali și la detalii.

Leu

O zi excelentă pentru a-ți pune în ordine niște lucruri la locul de muncă. Luna plasată în Capricorn te inspiră să fii disciplinat, hotărât, ambițios și responsabil. Astăzi, probabil că nu vei avea prea mult timp pentru relaxare, dar măcar rezultatele obținute din muncă sunt de exceptie, deci ai de ce să fii recunoscător. Se pare că în urmă activităților pe care le desfășori astăzi, se poate vorbi și despre beneficii materiale consistente.

Fecioară
S-ar putea că astăzi să te simți inspirat și puternic, astfel încât să faci o alegere fermă în ce privește sentimentele tale și relația de iubire în care ești implicat. Cert este că nu mai accepți compromisuri și tărăgănarea unei situații incerte, ci vrei să știi cum stai. Adevărul este că ai nevoie de puțină pasiune în viață ta, vrei să simți că trăiești, vrei emoții intense.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 16 mai - Zi excelentă pentru nativii LEU! Beneficii materiale consistente

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x