HOROSCOP 16 martie - RAC: Relațiile sentimentale te provoacă mult astăzi

Publicat pe 16.03.2017 la 08:39 Actualizat pe 16.03.2017 la 08:48

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 16 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Planificarea bugetului familiei sau a celui din sferă profesională reprezintă temele principale de astăzi. Totodată poți achita facturi, taxe, impozite sau servicii personale. Este bine să analizezi bine lucrurile înainte de a face investiții majore cu efecte pe termen lung. Există oameni în preajmă ta care te pot sfătui de bine vizavi de segmentul financiar.

Taur
Relația cu partenerul de viață este tensionată și are nevoie de modificări, fie ale statutului social, fie ale programului comun. Datorită unor îndatoriri profesionale este posibil să neglijezi serios această relație, astfel că discuțiile aprinse, acuzele chiar și ultimatumurile pot fi prezente. Se recomanda prudența și discernământ în toate.

Gemeni

Se pare că te afunzi în treburile de rutină fie ale casei, fie ale locului de muncă. Alege-le pe cele prioritare și ușoare, deoarece organismul tău este obosit și are nevoie de îngrijiri speciale. Consultațiile și analizele medicale sunt teme de luat în calcul. Pe de altă parte, o discuție cu cineva de încredere te poate revigora, dar îți poate oferi și informații prețioase.

Rac
Relațiile sentimentale te provoacă mult astăzi. Nemulțumirile vizează bugetul și programul comun. Pe de altă parte ar fi bine să fii deschis la sugestiile și dorințele celor dragi. Este timpul să lași conservatorismul deoparte și să accepți și alte fațete ale realității. Faptul că ceilalți îți oferă prea puțină afecțiune sau atenție nu înseamnă că te apreciază mai puțin.

Leu
Se întrezăresc activități de anvergură în spațiul domestic. Discuțiile cu membrii familiei vizează, pe de o parte, reparațiile și reamenajarile necesare casei. Însă, pe de altă parte se vor aduce în atenție și planurile pentru primăvara care urmează încet, dar sigur. Posibil că datorită unor responsabilități profesionale să te implici ceva mai puțin în segmentul familial.

Fecioară
Se întrezăresc dialoguri și întâlniri cu prieteni și rude apropiate. Schimbul de informații vehiculat astăzi în preajmă ta va fi benefic pentru toată lumea și mai ales va avea efecte pe termen lung. Profită de forță celor aflate și gândește-te, pe îndelete, la planurile tale de viitor. În mod special, segmentul profesional beneficiază de pe urmă zilei de astăzi.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 16 martie - RAC: Relațiile sentimentale te provoacă mult astăzi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x