HOROSCOP 18 mai - RAC: Vești bune vizavi de creșterea veniturilor tale!

Publicat pe 18.05.2017 la 08:45 Actualizat pe 18.05.2017 la 08:50

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 18 mai. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Este bine să iei aminte la dialogurile pe care le vei avea astăzi cu prietenii și cu persoanele din anturajul socio-profesional în care activezi. La prima vedere te poți îngrijora de cele auzite. Însă, la o a două vedere ai să constați că de fapt ți se oferă gratis soluții, idei și ocazii deosebite de a-ți rezolvă diverse chestiuni personale care trenează demult. Lasă deoparte tendința de a riposta imediat la concepții diferite de ale tale. Bucură-te de compania fiecărei persoane întâlnite astăzi!

Taur
Să te ocupi și de îndatoririle gospodărești și de cele profesionale astăzi, înseamnă să depui prea mult efort fizic și mental. În primul rând, în ambele segmente de viață va trebui să cheltuiești sume considerabile de bani. Bine este să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut la serviciu, mai ales că șefii te urmăresc îndeaproape. Sunt posibile discuții aprinse și cu unii colegi, pe seamă faptului că te preocupi mai mult de interesele tale personale.

Gemeni

Sunt momente bune pentru a dialoga cu persoanele aflate în străinătate, pentru studiu, cercetare sau alcătuirea planurilor de călătorie. Minunat este că beneficiezi de susținerea celor dragi, indiferent de ce anume intenționezi să faci. Totuși, selectează-ți prioritățile și evită asumarea unor responsabilități care te-ar solicita prea mult. În a două parte a zilei vizionează un film bun, o piesă de teatru sau lecturează o carte filozofică.

Rac
Importantă zi pentru organizarea bugetului de venituri și cheltuieli. În primul rând este bine să pui la punct cheltuielile comune cu partenerul de viață, cu neamurile sau cu persoanele din anturajul profesional. Există și variantă să primești bani dintr-o colaborare sau măcar vești bune vizavi de creșterea veniturilor tale. Totuși este vorba mai mult despre rezolvarea unor cheltuieli mărunte, pe facturi, taxe restanțe și cumpărături necesare traiului cotidian.

Leu
În prima parte a zilei sunt momente bune pentru a rezolvă sarcinile de lucru de la serviciu sau, dacă ești acasă, treburile gospodărești restanțe. Canalizează-ți eforturile spre priorități și la nevoie cere ajutorul celorlalți. Energia vitală este fluctuantă și astfel este ceva mai dificil să faci totul de unul singur. A două parte a zilei îți aduce activități și discuții importante cu partenerul de viață sau colaboratorii din domeniul profesional.

Fecioară
Ecoul evenimentelor petrecute alături de cei dragi te urmărește întreagă zi. Momentele plăcute, cele mai puțin plăcute îți vor modifică starea de spirit, fapt ușor de observat mai ales în anturajul profesional. Este bine să-ți controlezi reacțiile, pentru că riști să-ți irosești energia și eforturile în situații frivole. Ziua îți aduce multe îndatoriri de făcut, așa încât pune-te pe treabă. Spre seară, relaxează-te la o șuetă cu cineva drag și de încredere.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 18 mai - RAC: Vești bune vizavi de creșterea veniturilor tale!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x