HOROSCOP 19 aprilie - FECIOARĂ: Zi interesantă la capitolul relații sentimentale și distracții

Publicat pe 19.04.2017 la 08:23 Actualizat pe 19.04.2017 la 08:35

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 19 aprilie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Zi importantă la capitolul carieră și imagine publică. Este posibil să te fi săturat de felul în care te tratează șefii sau colegii și te-ai hotărat să iei atitudine. Sigur că ai ajuns aici datorită ție, dar acum este o perioadă minunată de a remedia situația. Ba chiar s-ar putea să obții un post mai bun sau ceilalți să inceapă să te privească cu ochi buni. Gustul dulce-amar va persista câteva zile.

Taur

Dorință de a te apropia de lațurile spirituale ale vieții este la cote înalte astăzi. Era și momentul să îți schimbi atitudinea fată de spiritualitate, să îți pui în ordine concepțiile religioase sau să îți reevaluezi sistemul valorilor morale. Pentru alții, relațiile cu străinătatea sunt un alt subiect important demn de luat în calcul. Ori pleci undeva departe de granițele tării ori te întorci acasă.

Gemeni

Chestiunile financiare ce vizează banii sau bunurile altora sunt subiectul principal al zilei. Poți achita diverse datorii, cum ar fi taxele, impozitele, creditele sau poți obține o moștenire. Este un moment de sfârșit, dar totodată pot apărea situații financiare noi, de bun augur. Un cadou surpiză de la un autor necunoscut este pe aproape. Fii prudent, deoarece judecata îți este umbrită.

Rac
Relațiile parteneriale, colaborarile și proiectele îți ocupă întreagă zi. Este un moment bun pentru a pune la punct acest segment de viată și activitate. Sigur că există nemulțumiri, mai ales în privința partenerului de viață, insă dreptatea este pe undeva pe la mijloc. Discuțiile aprinse pot fi frecvente. Încerca să te abții și să nu iei decizii pripite. Poate sunt relații ce ar mai trebui păstrate.

Leu

O zi bună pentru treburile de la serviciu. Poți rezolva sarcinile ce își asteaptă rândul demult, însă fii cu băgare de seamă. Oi avea tu chef de muncă, insă colegii nu. Ba mai mult îți pot crea diverse neplăceri, în urmă cărora te vei hotări să-ți modifici stilul de lucru sau de relaționare cu cei din jur. Sănătatea este destul de precară, astfel încât incearcă să-ți dozezi eforturile.

Fecioară

Zi interesantă la capitolul relații sentimentale și distracții. S-ar putea spune că obții un succes amoros și de aici și euforia caracteristică. Indiferent că este vorba despre o relație care se termină sau care începe, ai încredere că lucrurile vor fi aranjate de astre, exact pe gustul tău. Bucură-te de aceste momente și lasă-i și pe ceilalți să se alăture veseliei tale, chiar dacă unii cârcotesc.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 19 aprilie - FECIOARĂ: Zi interesantă la capitolul relații sentimentale și distracții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x