• LUNI, 19 IUNIE 2017

  HOROSCOP 19 iunie - RAC: Se întrezăresc schimbări importante la locul de muncă

  Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 19 iunie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

  Berbec
  Stările tale de spirit sunt amestecate și celorlalți le este greu să relationeze cu ține sau să te înțeleagă. Fie din cauza unor probleme de sănătate, fie din cauza treburilor de serviciu abundente în această perioadă, eforturile tale se pot risipi fără rost dacă nu îți disciplinezi gândurile și nu îți controlezi reacțiile. Stabilește-ți prioritățile și ocupă-te numai de ele.

  Taur
  Odihnește-te, propune-ți activități ușoare, plăcute și înconjoară-te de oameni dragi și de încredere. Organsimul tău este obosit și se pot accentuă diverse probleme de sănătate, mai mult sau mai puțin orientate clar spre o anumită zonă a trupului. Nemulțumirile tale pornesc de la segmentul amoros, unde se pare că ți-ai concentrat toată atenția și eforturile în ultima vreme. Dezvoltă-ți încrederea în tine și în providență care te veghează în permanență.

  Gemeni

  Interesantă zi pentru segmentul prietenilor și al celor care te susțin în plan profesional. Notele bizare predomina aceste relații, dar și activitățile întreprinse cu aceste persoane. Fii circumspect când ți se propune ceva și analizează pe îndelete. Unii au interese personale bine ascunse și mascate frumos într-un ambalaj exterior capabil să te inducă în eroare. Membrii familiei îți pot veni în ajutor, deslușindu-ți ițele din relații și acțiuni socio-profesionale.

  Rac

  Se întrezăresc schimbări importante la locul de muncă. Vei fi apreciat pentru eforturile depuse în ultima vreme, șefii îți vor spune vorbe încurajatoare, iar colegii îți vor mulțumi pentru ajutorul acordat. Totuși este bine să nu cedezi în față aparențelor dulci din segmentul profesional și să-ți vezi în continuare de treabă în mod cinstit, modest și cu dorință sinceră de a face totul cât poți de bine. Spre seară, liniștea casei și prezența membrilor familiei îți aduc relaxare și voie bună.

  Leu
  Îmbogățirea bagajului educațional este principală temă a zilei. Fie că studiezi ceva, te informezi din surse diverse, stai de vorba cu oameni erudiți, fie hoinărești prin locuri deosebite, mintea ta acumulează mult și pune deoparte secvențe importante din ceea ce află pe parcursul întregii zile. Totuși este bine să-ți oferi momente de pauză și să-ți îndrepți atenția și spre banalitățile vieții cotidiene, pentru că există riscul să fii prea filozof și să gafezi serios.

  Fecioară

  Îți vei reaminti că ai datorii financiare sau materiale pe la diverse persoane apropiate. De la plată facturilor cotidiene, până la achitarea unor sume importante pentru moșteniri, partaje, litigii paletă de cheltuieli este vastă și greu de anticipat, în sensul că pot apărea pe neașteptate datorii la care nu te-ai fi gândit vreodată. De aceea, pune-ți în ordine documentele financiare, bunurile mai ales cele comune cu alții și verifică periodic situația lor.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 107 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 108 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 112 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 112 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »