HOROSCOP 2 mai - Vești bune pe plan financiar pentru nativii RAC

Publicat pe 02.05.2017 la 08:15 Actualizat pe 02.05.2017 la 08:27

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 2 mai. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Împreună cu persoanele dragi ai putea desfășura astăzi activități recreative sau poți planifica călătorii îndepărtate și studii comune. Totuși este posibil să apară divergențe de opine care pot fi depășite cu puțină bunăvoință. Pe de altă parte tocmai diferența de gândire și, uneori, dezbaterile aprinse alcătuiesc farmecul vieții și al relațiilor interumane. Fii chibzuit la cheltuieli, pentru că tendința celorlalți, mai mult sau mai puțin conștientă, este de a se baza pe tine.

Taur
Este nevoie de tine acasă, în plan familial. Fie sunt treburi gospodărești restante și trebuie să le rezolvi urgent, fie un membru al familiei, o rudă apropiată au nevoie de sprijinul tău material sau moral. Tu ești artizanul programului zilei, astfel că organizându-te eficient vei reuși să rezolvi totul cu bine. Este posibil să simți că ai nevoie de sprijin în luarea deciziilor și bine ar fi să apelezi, cu încredere, la cineva cunoscut și experimentat în ale vieții.

Gemeni
Relațiile cu anturajul apropiat și călătoriile pe distanțe scurte reprezintă tema principală a zilei. Discuțiile pot aduce informații prețioase, atât pentru sănătate, cât și pentru lămurirea contextului profesional în care te afli. Există conflicte mocnite, în umbră, mai ales la serviciu. Însă, mâna divină te protejează discret, astfel că este bine să-ți îndeplinești treburile fără rezerve. Vorbește puțin și mai ales evită să povestești despre vulnerabilitățile sau greșelile tale.

Rac
Se pare că primești bani astăzi, fie salariul, fie favoruri sau cadouri destul de consistente. Apoi, pe măsură ce se scurg orele zilei, elenal de a munci și mai mult și cu mai multă implicare, te ajută să-ți dezvolți activitatea profesională pe termen lung. Este bine să faci lucrurile cum crezi tu că este mai bine, dar și prin prisma experienței de viață personală și profesională acumulată. Rezervă momente și pentru a hoinări prin magazinele preferate.

Leu
Ești în vervă astăzi, reușind astfel să aduni în preajma ta mulți admiratori. Sunt momente bune pentru a face un bilanț al evenimentelor în care ești implicat. Ușor vei observa aspectele slabe și cele tari ale proiectelor tale. Renunță la oamenii care îți obstrucționează progresul sau la cei care vor să stea pe lângă tine, numai de dragul farmecului pe care îl emani sau datorită poziției tale sociale. Detașează-te de cotidian după-amiază și plimbă-te în aer liber.

Fecioara
Ești discret astăzi și foarte puțină lume te va observa în peisajul cotidian. În mod special vei relaționa cu membrii familiei sau cu rudele apropiate, deoarece există fie treburi restante, fie cineva din mediul familial are nevoie de sfaturile tale. Este dificil să te concentrezi pe problemele altora, de aceea dozează-ți eforturile și debitul verbal. Odihna, îngrijirea trupului, meditațiile în locuri sfinte te ajută mult, bine și pe termen lung.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 2 mai - Vești bune pe plan financiar pentru nativii RAC

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x