• JOI, 02 NOIEMBRIE 2017

  Horoscop 2 noiembrie - SCORPION: Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian, dar și de un alt ritm de viață și activitate profesională. Iată la ce să se aștepte nativii zodiacului

  Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de 2 noiembrie.

  Berbec

  Rezervă momente doar pentru ține și treburile tale personale. Pentru că în culisele segmentului profesional în care activezi există conflicte ascunse, discuții tăinuite între colegi care au că țintă locul tău de muncă ar fi bine să analizezi pe îndelete situația în care te afli. Ai șanse să afli soluții deosebite pentru ameliorarea tensiunilor profesionale. Totul este să ții cont de părerile altora și să fii cinstit cu ține însuți.

  Taur

  Oricât ai dori să te implici în activități comune cu alții, șansele de reușită sunt mici, pentru că energia ta vitală este la cote joase. Ziua este potrivită discreției, activităților ușoare, de rutină și relaționării numai cu persoanele apropiate care îți fac cu adevărat plăcere. Se pot accentuă unele afecțiuni ale capului, de aceea fii prudent și ia-ți măsuri de precauție. Spre seară, rezervă-ți momente pentru meditații interioare sau plimbări în aer liber.

  Gemeni

  Este o zi în care ești înconjurat de prieteni, de oameni care doresc să te sprijine în demersurile tale socio-profesionale. Pe lângă discuțiile serioase pe teme diverse este loc suficient și pentru distracții sau activități specifice unor hobby-uri. Neplăceri pot apărea fie de la remarci adresate persoanei tale iubite, fie copiilor. Chiar și aspectele materiale sunt o sursă de nemulțumiri, când vine vorba de a ieși în lume alături de alții.

  Rac

  Este o zi în care te vei simți mai bine, mai ales în relațiile cu ceilalți. Indiferent de provocările survenite, dacă ai să-ți temperezi emotivitatea și dorință excesiva de control vei reuși să depășești totul cu bine. Planifica-ți activități noi pentru următoarele patru săptămâni, dar ai în vedere în primul rând îngrijirea sănătății și apoi segmentul socio-profesional în care activezi. Sunt posibile discuții aprinse cu șefi sau autorități în general.

  Leu

  Cu toate că ai dovezi clare despre unele relații și situații din preajmă ta, dovezi care ar trebui să îți schimbe filozofia de viață sau măcar niscai idei, tu forțezi notă și rămâi ancorat în realitatea înconjurătoare fără rezerve. Îți este greu să părăsești o zonă confortabilă a vieții, chiar dacă conștientizezi faptul că îți dăunează. Depune eforturi să vezi și celelalte fațete ale realității, pentru că asta îți va aduce beneficii minunate.

  Fecioară

  Intervin astăzi cheltuieli datorită implicării în acțiuni comune cu alții. Pe de o parte trebuie să cheltuiești tu din bugetul personal sume destul de mari. Însă, pe de altă parte s-ar putea să primești bani, bunuri, favoruri sau chiar informații prețioase dinspre segmentul financiar. Fii prudent, deoarece există un risc major de a cheltui prea mult pentru alții, iar tu să rămâi fără posiblitatea de a-ți rezolvă treburile tale personale.

  Balanță 

  Se recomanda atenție în relațiile parteneriale, mai ales la cele care presupun proiecte profesionale. S-ar putea reluă discuții pe teme vechi, respectiv legate de modul în care ți-ai îndeplinit până acum sarcinile de lucru în cadrul unei colaborări. Concentrează-te pe acest segment, pentru că există riscul că membrii familiei, îndatoririle domestice sau partenerul de viață să îți distragă atenția și astfel să gafezi iremediabil.

  Scorpion

  O zi cu multă forfotă profesională, dar și în planul personal ai multe și mărunte de rezolvat. Alege prioritățile, intruct există riscul să obosești și să se evidențieze niscai afecțiuni ale capului și sistemului renal. La nevoie acceptă sprijinul celorlalți, având încredere că totul se va finaliza cu bine. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian, dar și de un alt ritm de viață și activitate profesională.

  Săgetător

  Potrivită zi pentru a te ocupă de un hobby sau de activități recreative alături de cei dragi. În prima parte a zilei sunt posibile animozități în relațiile cu ceilalți, însă le poți dizolvă dacă eviți discuțiile ample sau replicile spuse în grabă. Îndreaptă-ți atenția și eforturile și spre locul de muncă, unde se conturează sarcini de lucru noi. Cineva din anturajul apropiat îți va oferi informații deosebite despre segmentul profesional.

  Capricorn

  Se pare că îți dorești să petreci ceva mai mult timp cu familia sau acasă printre obiectele tale dragi. Ai avea suficient timp pentru a face inventarul spațiului în care locuiești, găsind astfel soluții bune pentru reparații, schimbări de decor și chiar pentru a achizitona obiecte patrimoniale de valoare sau o casă nouă. Totuși, acum este favorizată doar partea teoretică a planului, implementarea propriu-zisă trebuie lăsată pentru zilele următoare.

  Vărsător

  Sunt favorizate întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Minunat este că poți gestiona foarte ușor toate acestea, așa încât dacă cineva îți displace momentan îl poți ocoli politicos, lăsând loc de bună ziua cu alte ocazii. Fii prudent și vorbește cât mai puțin, deoarece există riscul să spui ce nu trebuie cui nu trebuie. Mentalul este vulnerabil și foarte ușor alții te pot influența în luarea deciziilor.

  Pești

  În prima parte a zilei este bine să îți planifici cheltuielile majore pentru următoarele patru săptămâni. Chiar dacă vor surveni modificări, odată trasate acum liniile financiare directoare le vei urmări cu succes. După-amiază sunt posibile întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. În aparentă ceilalți sunt amabili cu ține, dar amintește-ți se intrigi care foarte curând vor ieși la iveală. Discreție și prudență!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 223 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 224 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 228 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 228 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »