HOROSCOP 20 iunie - LEU: Ziua îți aduce multă forță, în special în segmentul profesional

Publicat pe 20.06.2017 la 09:57 Actualizat pe 20.06.2017 la 10:02

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 20 iunie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Calculele făcute în dimineață zilei, vizavi de plată aferentă eforturilor depuse de ține în segmentul profesional sunt de departe altele decât cele pe care le fac superiori tăi ierarhici de la serviciu. Discrepanța dintre ce sumă aștepți tu drept plată și ceea ce primești efectiv te răscolește profund. La prima vedere este bine să-ți dozezi eficient cheltuielile și să te rezumi la strictul necesar. Însă la o a două vedere, înțelept ar fi să cauți un alt loc de muncă.

Taur
Este greu să te adaptezi evenimentelor zilei și unui ritm impus de ceilalți. Pentru că tu îți dorești ceva mai multă intimitate, discreție și mai ales timp și energie de a te ocupă numai de ține, sigur că intri în polemici cu oricine îți iese în cale. Mai ales, membrii familiei te provoacă mult și-ți solicita eforturile. Cu puțin efort și bunăvoință ai reuși să te descurci onorabil și cu rezolvarea dorințelor și nevoilor tale, dar și cu solicitările celor dragi.

Gemeni
Stările tale de spirit sunt amestecate și la fel și evenimentele la care vei luă parte. Ziua este favorabilă meditației profunde la diverse concepții, idei, relații sau situații în care ești implicat. Revizuirea acestora este imperioasă, pentru că influxurile astrale te tot provoacă în acest sens. Chiar dacă simți că trebuie să renunți la unele persoane din anturajul apropiat sau să te distanțezi de anumite situații, fii prudent și lasă acțiunea propriu-zisă pentru zilele următoare.

Rac
Provocările dinspre segmentul socio-profesional sunt majore, pentru că legi totul de eforturile personale depuse și plată aferentă acestora. La prima vedere, nemulțumirile financiare îți induc o atitudine nepotrivită față de persoanele superioare ierarhic de la serviciu, dar și față de orice persoană autoritară care îți iese în cale. Relaxează-te, fii deschis față de ceilalți și ai încredere că Universul îți călăuzește pașii doar spre oameni și evenimente benefice ție.

Leu
Ziua îți aduce multă forță, în special în segmentul profesional. Posibil să-ți displacă multe și mărunte la serviciu, în relațiile colegiale, cele cu șefii sau vizavi de poziția și imaginea ta în cadrul unui grup de lucru. Acum ai șanse deosebite de a realiză corecțiile necesare îmbunătățirii acestora. Traversezi o perioadă în care îți poți reorganiza planurile de viață exact cum îți dorești. Însă trebuie să ai răbdare, discernământ și să ții cont și de vocea ta interioară.

Fecioară
Se pare că îți vei revizui multe idei, concepții, poate chiar filozofii de viață îmbrățișate până acum. Cumva dinspre planurile subtile ale existenței îți vin informații prețioase, care vrei nu vrei, te conduc spre formularea unor observații și concluzii cu totul noi. La prima vedere s-ar putea să negi realitatea cotidiană, pe considerentul că ți se pare sau că majoritatea oamenilor fac lucrurile într-un alt fel. Însă, tu ascultă-ți sufletul și urmează îndrumările sugerate de acesta.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 20 iunie - LEU: Ziua îți aduce multă forță, în special în segmentul profesional

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x