HOROSCOP 21 martie - TAUR: Unele relații vor fi puse sub lupă și supuse schimbărilor

Publicat pe 21.03.2017 la 08:04 Actualizat pe 21.03.2017 la 09:16

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 21 martie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Ești pe ultima sută de metri în ce privește încheierea unei etape de transformare, atât interioare cât și exterioare. Astăzi, Luna în Capricorn îți aduce aminte de un subiect/capitol care are nevoie de ajustări, și anume carieră, statutul, afacerile, imaginea socială. Nu prin control și încrâncenare, ci prin atenție, acceptare și conștientă.

Taur

Te afli într-o perioadă în care e nevoie să ai mai multă grijă de ține, începând cu sănătatea și terminând cu timpul pe care îl aloci pentru relaxare. Unele relații vor fi puse sub lupă și supuse schimbărilor. Vei realiza că nimic nu e ce pare. E timpul să te întrebi câte lucruri alegi din bucurie și pasiune, și câte sunt doar compromisuri sau automatisme? E un moment excelent pentru a-ți revizui aspirațiile, alegerile și convingerile.

Gemeni

Teama că ai putea pierde ceva sau pe cineva te poate face să accepți cu prea multă ușurință compromisuri. E necesar să știi să ceri sprijin și să-l primești, dar doar când simți că ai în față ta persoană potrivită. Pe de altă parte, cu cât ai mai puține așteptări de la cei din jur, cu atât mai inspirat și puternic te vei simți.

Rac
O zi în care multe dintre alegerile și acțiunile unor parteneri vor ieși la suprafața, vor fi vizibile, iar tu vei ști care este următoarea mutare potrivită, mai ales dacă sunt afaceri la mijloc, sau negocieri ale unor contracte. Totul este să te confrunți cu realitatea pe care o vezi, în loc să-ți astupi urechile și să-ți acoperi ochii. Succesul depinde acum de abilitatea ta de a jucă până la capăt, precum și de disponibilitatea de a renunță la ceva sau a înnoi o anumită zonă de viață.

Leu
Dorință de a deține controlul nu te va duce nicăieri, cel puțin de această data. Punând presiune pe lucruri și oameni, nu faci decât să creezi și mai multă tensiune care se va resimți și în corp prin diverse disfuncționalități. E o zi potrivită pentru a avea grijă de ține și de energia cu care însoțești gândurile și cuvintele. Stai în lumina și în credința. Restul se așează, ai suficientă inspirație.

Fecioară
Oricât ai amâna, ceea ce e nevoie să fie schimbat tot se va schimbă până la urmă. Iar ceea ce e să fie al tău, al tău va fi. Astăzi nu ți-ar strică mai multă încredere în ține și în cei dragi ție, dar și mai multă acceptare cu privire la schimbările care se produc, mai ales în mintea și conștiință ta. Permite-ți să nu știi mereu toate răspunsurile.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 21 martie - TAUR: Unele relații vor fi puse sub lupă și supuse schimbărilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x