HOROSCOP 23 februarie - FECIOARĂ: Tot ce ține de segmentul sentimental are nevoie să fie reconstruit

Publicat pe 23.02.2017 la 08:32 Actualizat pe 23.02.2017 la 08:42

Specialistii au realizat principalele previziuni pentru 23 februarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 23 februarie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Se întrezărește multă animație la serviciu. Atât șefii, cât și colegii au multe pretenții de la ține. Sigur că te vei descurcă onorabil cu tot se se ivește în segmentul profesional, dar nemulțumirile tale profunde sunt legate de plată aferentă serviciilor pe care le prestezi tu. Provocarea zilei constă în a găsi un echilibru just între eforturile pe care le depui la locul de muncă și ceea ce obții în urmă acestor eforturi. Spre seară, rezervă-ți momente pentru a conversa cu membrii familiei.

Taur
Demersurile intelectuale și călătoriile sunt teme importante astăzi. Este posibil să călătorești în scop profesional sau pentru a ajută o rudă îndepărtată. Toate acestea pot implică cheltuieli neprevăzute. Ar fi bine să-ți selectezi prioritățile și să te pregătești serios pentru ceea ce ai de făcut astăzi. Pe de altă parte, deschide-ți mentalul spre a acceptă și alte variante de desfășurare a activităților planificate. Spre seară, o carte bună ți-ar aduce bună dispoziție.

Gemeni

Discuțiile legate de bani te pot pune pe gânduri. Poate fi vorba, fie despre plăți comune cu partenerul de viață sau rudele, fie despre chestiuni profesionale care implică a cheltui tu ceva bani. Bine este să stai deoparte, în liniște, să-ți planifici pe îndelete bugetul disponibil și prioritățile. Ceea ce vei cheltui pentru bunăstarea ta sau a celor dragi îți va aduce beneficii în viitor, când te aștepți mai puțin și sub forme diverse.

Rac
Privește atent la relațiile parteneriale în care ești implicat. În primul rând este vorba despre relațiile profesionale, cele care îți aduc beneficii materiale. Ai putea constată că în ultima vreme depui eforturi mari, iar plată aferentă sau recunoașterea meritelor tale din partea colegilor lasă mult de dorit. Astăzi ai șanse să vezi obiectiv cine te apreciază cu adevărat și cine doar profită de pe urmă muncii și ideilor tale. Fii vigilent și, la nevoie, schimbă lucrurile în favoarea ta!

Leu
La serviciu ai multe lucru, însă sporul lasă mult de dorit. Se pare că există o discrepanța între ceea ce și cum dorești tu să faci și ceea ce-ți oferă contextul acestei zile. Fii prudent și dozează-ți eforturile pentru că organsimul tău are nevoie de odihnă. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și articular. Evită pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că există riscul apariției erorilor de tot soiul.

Fecioară

Pentru cei dragi manifești astăzi slăbiciuni de care se poate profită din plin. Tot ce ține de segmentul sentimental are nevoie să fie restructurat, reconstruit, revigorat. Hibă este la ține și anume la felul în care îți manifești iubirea față de cei dragi și la felul în care relationezi cu generațiile mai tinere decât ține. Dacă te necăjesc cheltuielile comune cu aceste persoane, analizează starea lucrurilor și schimbă ceea ce crezi de cuviință.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 23 februarie - FECIOARĂ: Tot ce ține de segmentul sentimental are nevoie să fie reconstruit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x