Horoscop 26- 1 Ianuarie 2017: Evoluţie fulminantă în CARIERĂ! Acum ai puterea de a muta munţii din loc!

Publicat pe 25.12.2016 la 23:59 Actualizat pe 26.12.2016 la 17:58

O saptamana prolifica pentru urmatorii nativi!

Berbec

Vestea bună este că poți percepe lucruri ascunse multora; vestea neplăcută este că nu pari a avea toate datele necesare pentru a înțelege. Nu este vorba de facultățile mintale, ci pur și simplu, de lipsă unui nivel de energie crescut, așa cum ești obișnuit să ai. Meditația, nu întotdeauna caracteristică unui semn de foc, ar putea fi o soluție foarte bună pentru ține, în acest caz. Pe de altă parte, adună-te, concentrează-ți atenția pe un singur scop, altfel riști să te apuci de mai multe lucruri în același timp și să nu termini nimic din ceea ce ai început.

Taur

Acceptă faptul că există puteri "supranaturale"; este o perioadă în care Providență te copleșește cu daruri, în acest sens. Protecția Divină este omniprezentă în cazul tău, însă, în cazul în care sistemul tău de valori rămâne neschimbat, este imposibil să observi și lațurile ascunse ale realității obiective. Poate nu ar strică că, în această săptămâna, să te preocupi de soartă celorlalți, a celor năpăstuiți de soartă. Poartă-le de grijă și acordă-le atenție, s-ar putea să vina un moment în care darurile îți vor fi returnate înzecit, atunci când te aștepți mai puțin.

Gemeni

Este esențial pentru ține să reușești să termini ceea ce ai început, sau ceea ce ai lăsat intenționat, de izbeliște, înainte de a demară noi proiecte. Revino cu picioarele pe pământ și ancorează-te bine în realitate, riscul că imaginea să îți fie eronat percepută este foarte crescut. Elimină din viață ta legăturile care nu mai au sens, renunță la gândurile care nu îți dau pace și care sunt complet neproductive, alege un singur drum pe care să mergi de acum încolo și încearcă să fi cât mai eficient în relațiile cu cei de la locul de muncă. Rezistă, Soarele va ieși și pe stradă ta.

Rac

Mai ales dacă ai curajul să spui lucrurilor pe nume și să nu te lași copleșit de ceea ce se întâmplă în jurul tău, reușești să aduci calmul în viață ta. Oricât de ocupat ai fi, oricât de stresante ar fi relațiile tale de la locul de muncă sau de acasă, puterea este de partea ta, numai să îți găsești energia necesară pentru a acționă. Șansele de a călători (fie și doar cu mintea, visând cu ochii deschiși) sunt foarte crescute, iar capacitatea ta de a înțelege sensul ascuns al lucrurilor este crescută. Nu te mulțumi cu o prima explicație, căci lucrurile nu sunt ceea ce ar a fi. Apăr noi oportunități în viață ta, așteaptă-te-printre altele-să întâlnești un nou mentor.

Leu

Chiar dacă lucrurile păr că se mișcă greu pentru ține, acum, încearcă să nu pierzi timpul, lamentându-te. Folosește aceste zile pentru a te detașa de tot ceea ce îți consumă energia, fără un scop precis, anihilând și eliminând cauzele respective. Temperează-ți tendința de a crede că tot ceea ce zboară se poate mânca, altfel riști să căzi într-o capcană amoroasă de toată frumusețea. Fantezia este folositoare, atât timp cât nu te conduce către pierderea sensului. Fii cu băgare de seamă la cei din jurul tău, se poate să existe cineva care să îți submineze atât autoritatea, cât și relațiile cu persoane influențe sau autoritare.

Fecioară

Oricât de fascinante ar părea persoanele care intră acum în viață ta, oricât de minunate simți a fi momentele petrecute împreună cu acestea, încearcă să nu îți iei angajamente pe termen lung vis-a-vis de acestea. În altă ordine de idei, este valabilă și vice-versa, respectiv lipsă motivației de a păstra relațiile pe care încă le ai. Restabilește-ți granițele și vizualizează clar limitele care te separă de restul lumii, deoarece spațiul tău personal este cât se poate de invadat. Ar trebui să fii mai precaut atunci când intri în dialog (sau în orice formă de comunicare) cu ceilalți-riscul de a prelua ideile acestora și de a crede că îți sunt potrivite, este situat la limite maxime.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro!

În articolul

Horoscop 26- 1 Ianuarie 2017: Evoluţie fulminantă în CARIERĂ! Acum ai puterea de a muta munţii din loc!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x