HOROSCOP 26 aprilie - TAUR: Te afli într-un moment de răscruce, în fața unui nou început

Publicat pe 26.04.2017 la 01:04 Actualizat pe 26.04.2017 la 01:13

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 26 aprilie. Află cum îți va merge în această zi din materialul următor!

Berbec
Această zi găzduiește un eveniment astrologic important și anume Luna Nouă în Taur, care pune reflectoarele, în cazul tău, pe zonă finanțelor și acumulărilor materiale. Ești într-un moment de decizie, în ce privește folosirea calităților și experienței, în modul cel mai eficient cu putință. Altfel spus, e timpul să te uiți înapoi, să îți amintești care-ți este potențialul, ce abilități ai dezvoltat în timp. Apoi, în cunoștință de cauza, poți lua niște decizii pe termen lung, care să-ți schimbe în bine statutul material.

Taur
Te afli într-un moment de răscruce, în fața unui nou început. Luna nouă în zodia ta vorbește despre o schimbare majoră de percepție, de atitudine, de abordare a relațiilor și obiectivelor pe termen lung. În cazul tău, schimbările încep cu tine, cu personalitatea ta. Evenimentele și revelațiile din ultimele săptămâni se cristalizează acum în claritate și alegeri ferme. Realizezi că e nevoie să renunți la ceva, la o parte din ține, poate la un fel de a fi și a trăi, pentru a merge mai departe, altfel, cu mai multă putere, pe un drum indicat de intuiție.

Gemeni
Pentru tine, Luna nouă în Taur vine ca un clopoțel care te anunța că ai persistat prea mult în plângeri, victimizare, atașament de trecut și resentimente. E timpul să dai drumul gândurilor pesimiste și să privești spre trecut doar cu scopul de a învață din el și nu pentru a te ascunde în spatele lui. Aceste zile sunt un prilej excelent de vindecare, atât emoțională cât și fizică, prin smerenie, iertare, apropiere de sufletul tău, întărire a relației cu Dumnezeu. E posibil că, în urmă acestui proces purificator, să-ți apăra idei și soluții noi, care să te așeze pe un nou drum, inclusiv profesional.

Rac
Zile de o importanță majoră, în ce privește relațiile și proiectele tale. Luna nouă în Taur aduce o nouă înțelegere, mult mai înaltă și mai clară, asupra unor aspirații, proiecte, căi de urmat. Dacă un drum se blochează, acceptă situația așa cum este și așteaptă să vezi unul nou, întrucât acela este potrivit pentru ține, acum. Este și un moment de învățare din experiențe și relații vechi, din etapele parcurse până acum. E posibil să ți se deschidă noi orizonturi, să apăra noi susținători în drumul tău, să fii chemat la rampă, că urmare a experienței, talentelor și notorietății tale.

Leu
Ești într-un proces de schimbare și reorientare în profesie și carieră. Chiar dacă încă nu ți-e clar cum arată noul drum sau încă te temi să-l accepți, adevărul este că ceva stă să plece și altceva nou se apropie. Nu e nevoie decât să ai răbdare, să te asculți, să îmbrățișezi experiențele noi, să fii atent la ce ți se propune sau ți se revelează. Se încheie o etapă, din care ai învățat, care te-a ajutat să crești și să evoluezi, iar acum e timpul să folosești cunoașterea și experiență, fie pentru a-ți asumă o nouă carieră, fie pentru a reforma contextul deja existent.

Fecioară
În aceste zile, dorințele, planurile și obiectivele tale căpăta noi nuanțe și forme. Poți realiză că unele dorințe pur și simplu nu te mai reprezintă și necesită a fi înlocuite cu altele, care corespund nivelului tău de evoluție. Pentru asta, s-ar putea să te simți inspirat să începi un curs de specializare, să inițiezi relații cu specialiști, ghizi, învățători, ori să aprofundezi cercetarea într-un domeniu care te interesează. În orice caz, simți că a sosit momentul să treci la un nivel mai înalt, în ce privește dezvoltarea și evoluția ta, în toate sensurile. E important de menționat că alegerile făcute acum au impact pe termen lung.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 26 aprilie - TAUR: Te afli într-un moment de răscruce, în fața unui nou început

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x