HOROSCOP 26 februarie - LEU: Fii prudent și gândește-te la a-ți proteja banii, bunurile și chiar sufletul

Publicat pe 26.02.2017 la 08:37 Actualizat pe 26.02.2017 la 08:50

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 26 februarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Departe de ochii și urechile lumii îți este cel mai bine la sfârșitul acestei săptămâni. Organizează-ți treburile astfel încât să beneficiezi de suficiențe momente de relaxare și odihnă. Ai putea exersa cu succes câteva tehnici de meditație, iar în urmă acestor practici ai obține revelații minunate pentru situațiile și relațiile din viață ta. Îngrijește-ți și trupul, pentru că se pot accentuă afecțiuni legate de picioare sau afecțiuni ale sistemului digestiv.

Taur
Finalul acestei săptămâni îți aduce noutăți interesante la capitolul relații cu prietenii. Pe lângă discuțiile deosebite avute cu persoanele din anturajul socio-profesional s-ar putea să obții un pont valoros necesar dezvoltării tale personale și profesionale. Totul este să accepți ideile și autoritatea altora, fără să țeși povești iluzorii. Reține sau chiar notează cele aflate și corelațiile mentale pe care le faci în aceste zile.

Gemeni
Socializarea este aspectul care te interesează în mod special în acest weekend. Sunt posibile întâlniri cu persoane importante, cu funcție, persoane care te pot sprijini în ascensiunea ta profesională. Chiar dacă unii îți vor scoate în evidența carențele educaționale, în paralel vei obține și soluții deosebite de a le elimină. Deschide-ți mintea și sufletul și acceptă sfaturile sau îndemnurile celorlalți. Chiar și o discuție banală, în aparentă, te poate duce pe culmi nebănuite.

Rac
Excelente zile pentru a-ți deschide mintea și sufletul spre noi filozofii de viață, spre abordarea vieții din alte perspective și pentru a te transformă la nivel profund. Poți avea senzația că ești depășit de unele evenimente în care ești implicat, însă în umbră, providență te conduce exact spre ceea ce îți este de folos. Greu de sesizat acum felul în care vei gândi sau trăi peste un timp, însă ai putea încerca un scenariu. Contează și implicarea ta la ceea ce ți se întâmplă.

Leu

Frămantările din acest weekend se pare că sunt legate de bugetul comun cu ceilalți. Pentru că unele colaborări se destramă rapid, posibil chiar și relația de cuplu, ești tentat să te gândești la accesarea altor surse de venit. Pe de altă parte există și variantă să fii nevoit să cheltuiesti bani pe facturi, taxe sau amenzi restanțe, mai mult sau mai puțin și din vina altora. Fii prudent și gândește-te la a-ți proteja banii, bunurile și chiar sufletul.

Fecioară
Se va trasă o tusă finală, în zilele acestui weekend, în relațiile parteneriale. De aceea concentrează-ți eforturile spre a stabili clar pe cine mai dorești să păstrezi în viață ta, atât într-o relație matrimonială, cât și într-o relație profesională. Totuși ar fi bine să te gândești și la personaje noi, alături de care să dezvolți fie proiecte profesionale, fie personale. Plănuind acum toate acestea vei avea mult de câștigat, în acest segment, în viitorul apropiat.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 26 februarie - LEU: Fii prudent și gândește-te la a-ți proteja banii, bunurile și chiar sufletul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x