• JOI, 25 IANUARIE 2018

  Horoscop 26 ianuarie 2018. Grijă mare la bani! Deciziile de acum vă pot afecta pe termen lung

   Horoscop 26 ianuarie 2018. ZODIA BERBEC

  Cineva te stimulează să te implici într-o activitate nouă, care merită atenție, numai că interesul tău s-ar putea să se stingă repede, descoperind că roadele nu sunt chiar atât de interesante. Mai gândește-te înainte de a investi timp și energie în această direcție, că să nu fie doar un foc de paie.
  Totuși, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poți sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate nouă, dinamică, palpitantă, care îți pune bine în valoare spiritul de inițiativă. Mobilizează-i și pe alții în acest proiect, că să poată evolua ca la carte.

  Horoscop 26 ianuarie 2018. ZODIA TAUR

  Nu te poți exprima în mediul în care te afli, de parcă există cineva acolo care îți taie elanul, care îți pune pumnul în gură și nu te lasă să spui ce gândești.
  E o cenzură greu de suportat, de aceea nici nu vei da randament în asemenea condiții, deoarece ai senzația că ești redus la tăcere de oameni mai agresivi din fire, autoritari și severi, poate și fără să aibă acest drept.
  Ba mai mult, te simți umilit în fața unor oameni cu un nivel intelectual mult mai redus, deci e normal să vezi dialogul cu ei că pe un mare blocaj de comunicare. N-ai cu cine discută, pentru că ei refuză din start colaborarea, schimbul de idei, încercând doar să se impună.

  Horoscop 26 ianuarie 2018. ZODIA GEMENI

  Ești nesigur pe unele aspecte și se vede că mergi ca pe o gheață subțire, prudent, temător și pesimist deopotrivă. Nu prea ai motive de bucurie sau de optimism, de parcă s-au adunat în jurul tău numai oameni care îți prezintă viitorul în cele mai sumbre lumini, care te opresc din elan când ai mai multă energie sau care te influențează și pe tine în mod negativ.
  Nu ar trebui să ții cont de factorii de stres din jur, pentru că tu știi mai bine pe ce te poți bază, și în fond, fiecare intră în joc cu resursele proprii către succes. Tu ai destule, folosește-te de ele, nu te mai îndoi!

  Horoscop 26 ianuarie 2018. ZODIA RAC

  Banii sunt cea mai mare preocupare a ta pentru ca urmează o serie de plăți majore și încerci să-ți administrezi resursele cu prudența și înțelepciune. Va veni scadență și nu e de neglijat, tocmai de aceea faci tot posibilul să așezi banii pe căprării, că să fii sigur că nu rămâne nimic neachitat.
  Dai dovadă de o bună organizare din punct de vedere financiar, reușești să ții sub control toate plățile astfel încât să nu dezechilibrezi balanța. Deciziile pe care le iei acum pot avea efecte pe termen lung asupra bugetului, deci ai grijă ce alegi să faci cu banii tăi actuali sau… viitori!

  Horoscop 26 ianuarie 2018. ZODIA LEU

  Nu-ți ies toate planurile așa cum ai dorit, ci te trezești cu o surpriză neplăcută. Apare o situație neprevăzuta care modifică tot ce ai fi planificat pentru azi, ca atare nu te bucură încă pe deplin că lucrurile mergeau bine, pentru că încă se mai pot ivi situații care dau peste cap totul și îți strică bună dispoziție.
  Poate sănătatea e cea care îți pregătește marea bombă sau vremea te obligă să renunți la o călătorie, deci ceva nu iese ca la carte.

  Horoscop 26 ianuarie 2018. ZODIA FECIOARĂ

  Ești la începutul unei acțiuni noi, interesante, și entuziasmul este la maxim la început de drum. Păstrează acest tonus cât mai mult timp, pentru că din energia pozitivă se pot naște rezultate demne de toată lauda.
  Poți ajunge repede la ceea ce ți-ai propus, dacă te încarci de această fantastică energie care te împinge practice la spate, deci transformă această experiență într-o șansă de a demonstra cât de puternic, cât de motivat, cât de hotărât ești să ajungi acolo unde ți-ai propus, ba chiar să-ți depășești și limitele, pentru că acest elan te poate propulsa și mai departe decât crezi tu că poți!

  Horoscop 26 ianuarie 2018. ZODIA BALANȚĂ

  Nu te aștepta că toată lumea să fie de acord cu modul în care judeci tu unele situații, mai ales dacă au mai multe direcții de interpretare. Tu ai o anumită viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari îndoieli cu privire la stilul tău de a aprecia situația, deci te poți aștepta la controverse, dispute sau o atitudine ostilă la deciziile luate de ține.
  Continuă să-ți susții punctul de vedere cu argumente logice, raționale, imparțiale, pentru că tu înțelegi situația cel mai corect. Într-o zi își vor da seamă și ceilalți!

  Citește continuarea aici.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 7 ore

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 10 ore

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscopul zilei 21 februarie 2018. AVERTISMENT pentru acești nativi: ”Evitați discuțiile cu o femeie mai în vârstă!”

  acum 1 zile

  Ce au pregătit astrele pentru celelalte zodii pentru ziua de 21 februarie aflați din horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscop, marți, 20 februarie 2018. Sfatul zilei: luați o pauză!

  acum 2 zile

  Astrele va sfatuiesc sa luati o pauza daca v-ati suprasolicitat in ultima perioada1

  Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie 2018. Zodia asta va avea noroc la bani!

  acum 2 zile

  În săptămâna 19-25 februarie, o zodie va fi răsfățata astrelor. De ce? Pentru că îi va merge de la bine în sus pe toate planurile. Așadar, iată cum arată horsocopul în săptămâna 19-25 februarie pentru cele 12 zodii. ZODIA BERBEC...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »