HOROSCOP 26 iunie - Iubirea plutește în aer pentru BERBECI, iar RACII au parte de câștiguri financiare

Publicat pe 26.06.2017 la 08:29 Actualizat pe 26.06.2017 la 08:35

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 26 iunie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Iubirea plutește în aer, indiferent că este vorba despre cei dragi sau despre animalul de companie. Sigur că din te miri ce se pot iscă furtuni, dar aceste furtuni seamănă cu cele formate într-un pahar cu apa. Totuși ia aminte la nevoile și dorințele celor dragi. Pe de altă parte sunt momente minunate de a te dedică unui hobby. Se recomanda prudența în privință cheltuielilor.

Taur

Frumos și ușor îți poți rezolvă treburile gospodărești. Membrii familiei te susțin, de aceea ascultă și părerile lor. Însă din sferă profesională poți primi solicitări importante. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să rezolvi onorabil și îndatoririle profesionale și pe cele gospodărești. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o șuetă. Selectează-ți cheltuielile, deoarece riști să rămâi fără bani!

Gemeni
În orice mod te-ai exprimă, astăzi vei aduce mult farmec în relațiile cu ceilalți. Vorbele tale sunt pline de duh și savurate pe îndelete de ceilalți. Totuși, ferește-te să oferi sfaturi, să emiți păreri personale sau judecăți la adresă acțiunilor altora. În a două parte a zilei se întrezăresc călătorii pe distante scurte și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Rac
Se pare că primești bani sau cadouri, fie de la rude, fie de la colegii din sfera profesională. Minunat este că salarizarea de la locul de muncă se poate îmbunătăți. Deocamdată sunt câștiguri mici, dar suficiențe cât să-ți rezolvi chestiunile personale prioritare și să-ți bucure sufletul. Ferește-te de investiții pe termen lung și de cheltuieli nefondate!

Leu
Ziua este favorabilă activităților de înnoire și înfrumusețare. Planifica-ți schimbarea garderobei, mergi la o ședința de masaj, de aranjare a părului sau invită-i pe cei dragi la o hoinăreală prin magazinele preferate. Farmecul pe care îl emani astăzi va atrage în preajmă ta mulți admiratori, care vor începe să-ți susțină planurile de viitor. Totul este să te lași ajutat!

Fecioară
Cu toată forfotă din jur, tu te simți bine și în siguranță. Ești discret astăzi, retras, dar zâmbitor. Sigur, gândurile neliniștitoare vizavi de copii sau persoană iubită îți dau târcoale, dar parcă o mână nevăzută le alungă și sădește în loc bunăvoință, încredere și bucurie. Ascultă-ți vocea interioară și ține cont de ceea ce simți. După-amiază, relaxează-te la o plimbare în aer liber.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 26 iunie - Iubirea plutește în aer pentru BERBECI, iar RACII au parte de câștiguri financiare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x