HOROSCOP 27 aprilie - FECIOARĂ: Planurile de călătorii în străinătate se pot materializa ca prin minune

Publicat pe 27.04.2017 la 00:15 Actualizat pe 27.04.2017 la 00:20

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 27 aprilie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Ar fi bine să te sfătuiești cu cineva din anturajul apropiat vizavi de segmentul financiar aferent activității tale profesionale. Pe de altă parte, energia vitală este fluctuantă și de aici și stările tale de spirit sunt mai greu de înțeles sau suportat de către ceilalți. Ești îngrijorat de bugetul disponibil, probabil în urmă unor cheltuieli recente. Sunt momente pasagere, așa încât prezența și sfaturile cuiva drag îți vor aduce alinare și soluții bune.

Taur
Este bine să fii discret, să te ocupi pe îndelete de ține și să eviți compania persoanelor care te solicita prea mult. Chiar dacă te cuprind tot felul de temeri, chiar dacă simțurile tale îți oferă informații fără sens deocamdată, ai încredere că universul are grijă de ține și te ajută cum și când este cel mai potrivit pentru ține. Totul este să te detașezi de tumultul din preajmă ta, să-ți reevaluezi situațiile și relațiile în care ești implicat cu realism.

Gemeni
Ocupă-te de activități care îți fac plăcere, ia legătură cu oamenii care te sprijină necondiționat și alcătuiește-ți planuri noi. Posibil să fii necăjit în multe privințe, însă depinde numai de ține cum îți gestionezi stările și reacțiile. Ceilalți te pot înțelege greșit, așa încât evită acest risc și adopta un comportament deschis în măsură posibilităților. Sănătatea rămâne în continuare un segment vulnerabil, așa încât ia măsurile potrivite ție.

Rac
Se pare că îți dorești să socializezi cu multă lume, însă cumva starea sănătății tale lasă mult de dorit. Posibil să te obosească compania celorlalți, chiar și cele mai banale discuții. Ocupă-te de treburile ușoare și la nevoie cere sprijinul celorlalți. Se pot accentua afecțiuni ale sistemului respirator și digestiv. Odihnește-te, adopta o dietă ușoară și lasă grijile deoparte. În segmentul profesional există tensiuni, de aceea fii prudent.

Leu
Sufletul tău vrea să stea acasă, printre cei dragi, însă îndatoririle din segmentul profesional te solicita din plin. Se pare că astăzi vei fi solicitat mai mult de șefii de la serviciu, dar poți luă legătura și cu diverse oficialități conexe activității tale profesionale. Recomandabil este să fii prudent, deoarece există un risc crescut de a intră în polemici gratuite. Spre seară, relaxează-te la o șuetă cu un prieten de încredere.

Fecioară

Este rost de discuții importante cu membrii familiei. Însă, pe lângă aspectele concrete, materiale ale traiului cotidian s-ar putea să abordezi, cu cine te aștepți mai puțin, și teme filozofice sau ezoterice. Vizitele la un lăcaș de cult chiar și planurile de călătorii în străinătate se pot materializa ca prin minune. În a două parte a zilei, retrage-te în confortul casei, printre cei dragi și ascultă-le poveștirile.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 27 aprilie - FECIOARĂ: Planurile de călătorii în străinătate se pot materializa ca prin minune

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x