Horoscopul zilei, 27 septembrie. LEU: sunt posibile dispute

Publicat pe 27.09.2017 la 09:23 Actualizat pe 27.09.2017 la 09:48

Iata ce au pregatit astrele pentru astazi, 27 septembrie, pentru cele 12 zodii.

Berbec

Îmbogățirea arsenalului tău cultural ar fi una din cele mai bune îndeletniciri astăzi. Pune-te la curent cu noutățile din domeniul artei cinematografice, teatrale sau delectează-ți sufletul cu vizitarea unei librării. Dacă ești nevoit să participi la diverse secvențe de învățare într-un cadru instituționalizat, ai în vedere faptul că mentalul îți este confuz și cu greu comunici cu ceilalți.

Taur

Se pune problema banilor și a bunurilor pe care le deții în comun cu alții. Este nevoie să împarți tot ce ai sau ce câștigi din colaborări, dacă dorești să ai succes pe mai departe, mai ales în domeniul profesional. Găseste un echilibru între dorințele tale, putință de a câștiga mai mulți bani și relațiile cu ceilalți. Tentația fraudelor și speculațiilor este mare!

Gemeni

Partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii te provoacă serios la discuții nu tocmai plăcute. Comunicarea este greoaie, nemulțumirile la cote mari și de aici se pot rupe definitiv parteneriate considerate până nu demult solide. Bine ar fi să asculți atent ce îți spun ceilalți și să vorbești puțin, dar la obiect. Lasă deciziile majore, promisiunile și semnarea documentelor pentru o altă dată.

Rac

Ziua începe cu multă agitație la serviciu. Cu greu poți desluși ce se petrece în acest segment de viață. Tu muncești corect, ești dornic de colaborare, însă ceilalți parcă nu te aud și nu te văd. Organismul îți este obosit și se pot accentua afecțiuni deosebite ale ficatului și gâtului. Dozează-ți eforturile, ocupă-te strict de îndatoririle tale și rezervă momente pentru odihnă.

Leu

Persoană iubită și copiii îți dau multe și mărunte bătăi de cap astăzi. Sunt posibile dispute, însă vei constata că este de fapt un dialog al surzilor. Detașează-te de latură afectivă a vieții tale, deoarece confuzia și subiectivismul sunt la cote alarmante. Mai bine, ocupă-te de un hobby sau pregătește o mică petrecere surpriză pentru cei dragi.

Fecioară

Astăzi va trebui să stai de vorbă cu membrii familiei și să te ocupi de treburile gospodărești. Cu toate că discuțiile vor rămâne fără un final clar, totuși reține ce ți se spune și gândește-te în taină la subiectele abordate. Evită deciziile majore sau planurile mărete legate de lărgirea patrimoniului familial. Se recomandă prudentă în spațiul locativ.

Balanța

S-ar putea să pleci la drum, fie la o rudă apropiată, fie în scop profesional. Acordă atenție detaliilor, pentru că există iz de scandal și neînțelegeri majore. Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite. Dacă studiezi sau înveți pentru vreun examen sau vreun interviu, ar fi bine, pe cât posibil, să le amâni pentru o altă perioadă mai favorabilă. Multe informații în preajma ta!

Scorpion

Preocupările legate de veniturile din munca desfășurată zilnic ating astăzi cote mari. Ești nemulțumit, pentru că de fapt nu înțelegi ce se petrece în sectorul financiar. Traversăm o perioadă confuză, în care iluzia câștigurilor ușoare îți poate crea neplăceri serioase pe termen lung. Muncește corect, ai grijă la cheltuieli și dozează-ți eforturile.

Săgetător

Foarte multe toane demonstrezi astăzi. Ba ai chef de tot și toate, ba te răzgandesti. Recomandabil este să-ți canalizezi energia către plimbări în aer liber, exerciții fizice ușoare sau către hoinărit prin magazine, dar fără să cheltuiești prea mulți bani. Relațiile cu ceilalți sunt deficitare și riști să strici unele bune. Relaxează-te, detașează-te de problemele celorlalți și ocupă-te doar de tine.

Capricorn

O zi în care ar trebui să fii cât mai restras și discret în peisajul cotidian. Organismul îți este obosit și se pot accentuă afecțiunile legate de ficat și apărat respirator. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că foarte ușor se pot produce erori de diagnostic și tratament. Odihnește-te și lasă grijile deoparte!

Vărsător

Sunt posibile discuții aprinse cu un prieten sau cu o persoană care până nu de mult te proteja și te susținea în demersurile tale profesionale. Emotivitatea și subiectivitatea sunt la cote înalte, de aceea fii prudent. Evită promisiunile, deciziile majore sau semnarea documentelor de orice fel. Spre seară, relaxează-te la o plimbare alături de cineva drag.

Pești

Mare zarvă se întrezărește astăzi în relațiile profesionale. Sunt posibile discuții interesante cu un șef sau cu o autoritate importantă în domeniul profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. Atenție că mentalul îți este confuz, una se gândește, altă se spune și altă se dorește de la tine. Vorbește puțin, ascultă mai mult și etalează-ți cu măsură talentele!

În articolul

Horoscopul zilei, 27 septembrie. LEU: sunt posibile dispute

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x