HOROSCOP 28 iunie - RAC: Sunt favorizate întâlnirile, negocierile, deplasările profesionale

Publicat pe 28.06.2017 la 09:47 Actualizat pe 28.06.2017 la 09:52

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 28 iunie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Astăzi poți fi tentat să te refugiezi în muncă în încercarea de a evită subiecte neclare despre viitor. La serviciu vei fi provocat să te axezi cât mai mult pe aspectele practice, să fii foarte disciplinat și aplicat. În felul acesta vei fi eficient și îți va rămâne mult mai multă energie pentru cei dragi. În familie, te bucuri de armonie și bucurie.

Taur
Că să poți vedea rezultate concrete ale unei activități recreative, de tip hobby este nevoie atât de o planificare minuțioasă a ceea ce intenționezi cât și de disponibilitatea de a cheltui o sumă de bani. Pari a găsi o strategie potrivită pentru a gestiona bugetul de acum înainte, iar posibilitatea de a pune la punct detaliile unei vacanțe pare să te relaxeze.

Gemeni
Aspectele legate de comunicare și-au recăpătat limpezimea numai că acum nu îți este confortabil să dedici prea mult timp activităților casnice și nici relațiilor cu cei de acasă, deși sunt destule de făcut și de clarificat. Banii și bunurile aflate în comun pot constitui o sursă suplimentară de tensiuni, dar cu calm poți trece peste ele și găsi soluții, dacă ceri părerea familiei.

Rac

Este posibil să ai parte astăzi de o zi destul de plină, cu drumuri și întâlniri de tot felul, de aceea încerca să-ți faci un plan cât mai exact al itinerariului, riscând altfel să rămâi cu treburi nerezolvate. Sunt favorizate întâlnirile, negocierile, deplasările pe distante scurte care au și o componența practică și/sau profesională.

Leu
Astăzi ești preocupat de situația ta financiară și faptul că nu găsești colaboratorii potriviți alături de care să-ți crești veniturile îți poate genera o oarecare stare de frustrare. Totuși, rămâi la o viziune realistă dar nu renunță la planurile tale, căutând alți oameni în alte cercuri sociale. Dacă totuși te decizi să cumperi astăzi câte ceva, aspectele practice sunt cele care vor avea prioritate.

Fecioară
Cu Luna aflată în propriul semn, emoțiile nu vor fi așa de ușor de controlat în încercarea de a menține o judecată rațională. Este posibil să apăra unele tensiuni în familie tocmai pentru că nu știi exact cu cine ai de-a face și nici nu ești prea hotărât dacă să te implici până la capăt, în diverse planuri mai mult sau mai puțin ale tale. Lasă-ți timp pentru a avea grijă de propria persoană și caută compania prietenilor buni.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 28 iunie - RAC: Sunt favorizate întâlnirile, negocierile, deplasările profesionale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x