HOROSCOP 28 martie - Șanse minunate de schimbare pe toate planurile vieții pentru nativii BERBEC

Publicat pe 28.03.2017 la 08:39 Actualizat pe 28.03.2017 la 08:49

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 28 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Zi memorabilă pentru ține, întrucât se formează aspectul de Luna nouă în Semnul tău zodiacal, oferindu-ți șanse minunate de schimbare pe toate planurile vieții. Rezervă-ți această zi doar pentru ține și treburile tale personale. Revizuieste-ți felul în care relationezi cu ceilalți și felul în care te raportezi la evenimentele cotidiene. Distrează-te, răsfață-te și colindă locurile preferate!

Taur

Sunt momente bune pentru relaxare, discreție și discuții tăinuite cu cineva drag și de încredere. Pentru că în Semnul zodiacal al Berbecului se construiește aspectul de Luna nouă sunt posibile stări de spirit fluctuante, oboseală accentuată și chiar accentuarea unor probleme de sănătate. Evită activitățile solicitante, spațiile aglomerate, consultațiile și analizele medicale!

Gemeni

Sunt șanse să reîntâlnești prieteni vechi sau să afli informații deosebite privitoare la activitatea unora care, undeva, cândva ți-au fost apropiați. În Semnul zodiacal al Berbecului se formează aspectul de Luna nouă, deschizându-ți culoare noi de relaționare cu prieteni vechi și noi. Pe de altă parte îți vei reconfigura sistemul, valorile după care vei legă de acum încolo relații noi.

Rac
Înnoiri în zonă socio-profesională anunța contextul astral de astăzi. În Semnul zodiacal al Berbecului se construiește aspectul de Luna nouă, lucru care poate aduce răsturnări de situație la serviciu sau în relațiile cu șefii, cu persoanale importante din cadrul unor instituții oficiale. Se vor reconfigura multe detalii la serviciu, astfel că bine ar fi să fii deschis și adaptabil.

Leu
Ai idei strălucitoare, vorbești bine, iar ceilalți vor fi fascinați de sistemul valorilor morale și spirituale pe care le expui astăzi. Ești sprijinit în acest sens de formarea aspectului de Luna nouă în Semnul Zodiacal al Berbecului. Planificarea unor călătorii îndepărtate, a unor programe de instruire și documentare, a unor activități culturale au șanse mari de materializare și succes.

Fecioară
Se deschid noi posibilități de câștig de la și prin alții, lucru marcat astăzi de construirea aspectului de Luna nouă în Semnul Berbecului. Pe lângă preocupările vizavi de achitarea cheltuielilor cotidiene și a facturilor, apăr și intenții serioase privitoare la investițiile pe termen lung. Deocamdată gândește-te pe îndelete, dar sfătuiește-te și cu alții experimentați în finanțe.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 28 martie - Șanse minunate de schimbare pe toate planurile vieții pentru nativii BERBEC

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x