HOROSCOP 29 iunie - Vești bune pentru LEI! Ziua aduce noutăți legate de salarizarea de la locul de muncă

Publicat pe 29.06.2017 la 08:25 Actualizat pe 29.06.2017 la 08:31

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 29 iunie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Planifica-ți atent treburile de la serviciu, dar și pe cele personale de acasă. Posibil să ai puțin spor în realizarea sarcinilor de astăzi. De aceea ocupă-te doar de priorități. Sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi, la nevoie, să ceri sfatul unor specialiști în sănătate. Pe de altă parte sunt momente bune de a analiză pe îndelete climatul din segmentul profesional.

Taur

Cheful de distracții și aventuri continuă să te însoțească și astăzi. Astfel, foarte ușor pot apărea discuții aprinse cu ceilalți, pentru că pari neserios în rezolvarea sarcinilor care îți revin. Controlează-ți reacțiile și fii prudent în relații. De la o banală glumă, cei dragi se pot supără pe ține cel puțin o luna de zile de acum încolo.

Gemeni
Cu greu te desprinzi astăzi de confortul casei sau de membrii familiei. Rezolvă-ți atent treburile de la serviciu. Este posibil să apăra neplăceri datorită neatenției. A două parte a zilei îți aduce alături persoană iubită sau copiii. De asemenea s econtureaza întâlniri și discuții agreabile cu persoanele din anturajul apropiat. Rezervă-ți momente de relaxare!

Rac
Sunt posibile călătorii pe distante scurte și conversații multe cu rudele sau prietenii apropiați. Totuși, avalanșă de informații care se vehiculează în preajmă ta te poate obosi. Selectează subiectele discutate și reține sau notează doar ce intră în sferă ta de interes. După-amiază se întrezăresc activități domestice, alături de membrii familiei.

Leu

Ziua îți poate aduce noutăți legate de salarizarea ta de la un loc de muncă. Sunt vești bune, însă deocamdată respingi tot ce apare din partea șefilor sau a autorităților în general. Ferește-te de certuri, conflicte colegiale sau comentarii nefondate pe marginea unor subiecte cunoscute puțin sau deloc. Spre seară sunt momente bune de a te întâlni cu prietenii apropiați.

Fecioară
Chiar dacă ești implicat în multe treburi, ți-ar prinde bine un tratament de înfrumusețare sau îngrijire corporală. Gândurile îți zboară mai mult la distracții, prieteni sau la bugetul personal disponibil pentru cheltuielile tale personale. Evită să te hazardezi în investiții nefondate. A două parte a zilei vine cu informații financiare prețioase.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 29 iunie - Vești bune pentru LEI! Ziua aduce noutăți legate de salarizarea de la locul de muncă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x