• JOI, 29 IUNIE 2017

  HOROSCOP 29 iunie - Vești bune pentru LEI! Ziua aduce noutăți legate de salarizarea de la locul de muncă

  Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 29 iunie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

  Berbec
  Planifica-ți atent treburile de la serviciu, dar și pe cele personale de acasă. Posibil să ai puțin spor în realizarea sarcinilor de astăzi. De aceea ocupă-te doar de priorități. Sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi, la nevoie, să ceri sfatul unor specialiști în sănătate. Pe de altă parte sunt momente bune de a analiză pe îndelete climatul din segmentul profesional.

  Taur

  Cheful de distracții și aventuri continuă să te însoțească și astăzi. Astfel, foarte ușor pot apărea discuții aprinse cu ceilalți, pentru că pari neserios în rezolvarea sarcinilor care îți revin. Controlează-ți reacțiile și fii prudent în relații. De la o banală glumă, cei dragi se pot supără pe ține cel puțin o luna de zile de acum încolo.

  Gemeni
  Cu greu te desprinzi astăzi de confortul casei sau de membrii familiei. Rezolvă-ți atent treburile de la serviciu. Este posibil să apăra neplăceri datorită neatenției. A două parte a zilei îți aduce alături persoană iubită sau copiii. De asemenea s econtureaza întâlniri și discuții agreabile cu persoanele din anturajul apropiat. Rezervă-ți momente de relaxare!

  Rac
  Sunt posibile călătorii pe distante scurte și conversații multe cu rudele sau prietenii apropiați. Totuși, avalanșă de informații care se vehiculează în preajmă ta te poate obosi. Selectează subiectele discutate și reține sau notează doar ce intră în sferă ta de interes. După-amiază se întrezăresc activități domestice, alături de membrii familiei.

  Leu

  Ziua îți poate aduce noutăți legate de salarizarea ta de la un loc de muncă. Sunt vești bune, însă deocamdată respingi tot ce apare din partea șefilor sau a autorităților în general. Ferește-te de certuri, conflicte colegiale sau comentarii nefondate pe marginea unor subiecte cunoscute puțin sau deloc. Spre seară sunt momente bune de a te întâlni cu prietenii apropiați.

  Fecioară
  Chiar dacă ești implicat în multe treburi, ți-ar prinde bine un tratament de înfrumusețare sau îngrijire corporală. Gândurile îți zboară mai mult la distracții, prieteni sau la bugetul personal disponibil pentru cheltuielile tale personale. Evită să te hazardezi în investiții nefondate. A două parte a zilei vine cu informații financiare prețioase.

  Citește aici continuarea previziunilor!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 103 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 105 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 108 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 109 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »