HOROSCOP 3 februarie - TAUR: Astăzi, poți consolida o relație amoroasă sau profesională

Publicat pe 03.02.2017 la 08:47 Actualizat pe 03.02.2017 la 09:05

Specialistii au realizat principalele previziuni astrale pentru 3 februarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 3 februarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Banii și bunurile materiale dobândite prin muncă proprie sunt aspectele care te preocupa cel mai mult. S-ar putea să afli vești interesane legate de salarizarea și condițiile locului de muncă la care activezi sau, funcție de caz, poți primi oferte de muncă destul de avantajoase. Fii prudent și nu da cioară din mână pe vrabia de pe gard. Sunt momente excelente pentru a-ți planifica bugetul de venituri și cheltuieli pe termen lung. Pe de altă parte, gândește-te și la valorile spirituale ale vieții.

Taur
O zi potrivită pentru a te ocupă atât de trupul, cât și de sufletul tău. Mergi la o sală de gimnastică, la un cabinet de cosmetică sau pur și simplu plimbă-te în aer liber și bucură-te de tot ce te înconjoară. Ești un bun și fascinant povestitor, dar fii prudent și încearcă să dozezi volumul informațiilor pe care vrei să-l împărtășești celorlalți. În altă ordine de idei, astăzi poți consolida o relație amoroasă sau profesională.

Gemeni
Analizează pe îndelete evenimentele și personajele cu care ai de-a face și alcătuiește planuri de schimbare a direcției în viață. Primești informații extraordinare pe căi neobișnuite și bine ar fi să ții cont de ele și să acționezi în consecință. Sănătatea poate fi vulnerabilă pe segmentele gâtului și aparatului urinar. Plimbările sunt necesare, dar mai ales o atitudine detașată și timpul petrecut în liniștea căminului, te pot echilibra și inspiră.

Rac

Sunt posibile întâlniri cu cunoștințe vechi, de care nu ai mai auzit de mult. Prin intermediul acestora, e posibil să afli informații, sau să primești sugestii și soluții foarte bune pentru situațiile cu care te confrunți în prezent. Pe de altă parte se recomanda multă prudența, întrucât unele persoane din anturajul tău nu sunt atât de transparente pe cât declară. Bazează-te mai mult pe forțele tale și evită implicarea în problemele celorlalți.

Leu
Ieșirile la rampă sunt pe gustul tău, iar această zi se pare că îți va oferi un multe oportunități în acest sens. Vei fi nevoit să faci față unor demersuri sociale, care te vor pune la treabă, te vor scoate din casă și oricum îți vor modifică planurile personale. Răspunde provocărilor sociale și fii prezent la orice eveniment ce implică multe persoane sau activitate intensă. Traversezi o perioadă în care poziția ta socială căpăta o altă fundație, de aceea fii pe fază.

Fecioară
Este foarte accentuată componența educațională, așa încât vino în întâmpinarea momentului și întoarce-te la stadiul de învățăcel. Dacă este vorba de cursuri și studii oficiale, implică-te în mod responsabil, pentru că îți vor folosi foarte mult cunoștințele acumulate acum. Poți primi vești legate de străinătate. Sunt la ordinea zilei dialogurile legate de călătorii îndepărtate, însă favorizate sunt acum doar planurile.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 3 februarie - TAUR: Astăzi, poți consolida o relație amoroasă sau profesională

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x