Horoscop 31 August - Leu: Este o zi importanta la serviciu. Neplăcerile salariale persistă

Publicat pe 31.08.2017 la 09:49 Actualizat pe 31.08.2017 la 10:22

Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Se întrezăresc dialoguri importante vizavi de segmentul profesional în care activezi. Sigur că unele vești îți vor displăcea, dar există altele care îți sunt de mare folos. Ai nevoie de cât mai multe păreri și sfaturi, pentru că ești vulnerabil în plan socio-profesional. Este bine să fii discret, să observi atent ce se petrece în preajmă ta și să plănuiești în taină schimbări majore pe toate segmentele vieții. Spre seară, relaxează-te la o plimbare în aer liber.

Taur

În prima parte a zilei, gândurile năvălesc haotic, fiindu-ți dificil să le ordonezi. Controlează-te, lasă temerile deoparte și ai încredere că în orice situație te-ai află, întregul Univers îți vine în ajutor. Datorită unor vești despre o persoană aflată departe de granițele țării sau despre o calataorie plănuită demult este posibil să-ți reorganizezi activitățile pentru următoarele patru săptămâni. După-amiza, relaxează-te la o suetă cu un prieten.

Gemeni

Ziua este favorabilă rezolvării chestiunilor financiare, alături de care ești implicat împreună cu alții. Așa încât, verifică achitarea facturilor, plată serviciilor, taxelor. Este bine să ai în vedere și nevoile celor dragi, pentru care trebuie să aloci o anumită sumă de bani sau să îți oferi sprijinul moral. Temerile vizavi de bugetul disponibil sunt constructive, pentru că te vor ajută să dramuiesti fiecare ban cum se cuvine.

Rac

Relațiile parteneriale sunt disonanțe. Se pot răsturna situații, colaborări care până acum se desfășurau într-un regim convenabil. În primul rând ar trebui să fii prudent în discuții, deoarece ai tendința de a ripostă dur la orice remarcă venită din partea celorlalți. De fapt este o perioadă în care se reformuleaza toate relațiile de colaborare, inclusiv relația cu partenerul de viață. Fii deschis la schimbare și lasă deoparte tot ce îți prisosește!

Leu

Este o zi importantă la serviciu. Pe de o parte, sarcinile de lucru pe care trebuie să le realizezi împreună cu alții se desfășoară anevoios. Iar, pe de altă parte, neplăcerile salariale persistă. Privește totul cu detașare, dar în același timp strecoară-te printre situații și relații în mod onorabil. Ai mai multă grijă de ține, pentru că sănătatea este precară. Ar fi bine să îți propui un regim de viață echilibrat și potrivit ție.

Fecioară

Îți dorești mai multă afecțiune din partea celor dragi, dar se pare că aceștia îți răspund cu o altă monedă, decât cea dorită de ține. Discrepanța dintre nevoile tale sufletești și ceea ce obții din partea altora, ține doar de felul în care te raportezi tu la lumea înconjurătoare. Pentru că ești foarte combativ în ultimul timp, deși ai intenții bune, reușești să provoci animozități în jurul tău. Ține cont de situația și starea celorlalți!

Balanță

Ar fi minunat să te ocupi de segmentul domestic. Contextul astral îți favorizează treburile gospodărești și relațiile cu membrii familiei. Ai șanse să îți pui ideile în practică, atât cele care privesc reamenjarea spațiului de locuit, cât și ideile referitoare la organizarea unor reuniuni familiale cu majoritatea rudelor. Dacă te străduiești să vorbești pe înțelesul tuturor vei observă că ușor îți vei câștiga atât admiratori cât și susținători.

Scorpion

S-ar putea să fii asaltat de multă lume. Prieteni, rude apropiate, colegii din domeniul profesional, dar și colegi sau foști colegi de școală. Există undeva ascunsă bine în sufletul tău, o temere legată de toate aceste relații, însă ești subiectiv. De fapt ți se creează contexte pentru a face o selecție drastică vizavi de toată această lume care roieste.

Citește mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 31 August - Leu: Este o zi importanta la serviciu. Neplăcerile salariale persistă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x