• JOI, 06 APRILIE 2017

  HOROSCOP 6 aprilie - RAC: Câștigi astăzi niște bani, bunuri sau favoruri

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 6 aprilie. Află din materialul următor cum îți va merge!

  Berbec
  Starea lucrurilor la capitolul amoros te pune pe gânduri. Pe de o parte este vorba de relația cu persoană iuibta, iar pe de altă parte despre relația cu copiii sau cu generațiile mai tinere decât ține. Există atracție, farmec, mister, dorință de a colabora, însă când te apropii de aceste persoane parcă într-un anume fel te resping sau îți răspund cu totul altfel decât ai preconizat tu. Cel mai bine ar fi să iubești de la distanță, necondiționat și să zâmbești la mofturile celorlalți.

  Taur

  Acasă în familie este nevoie să fii un sprijin de nădejde. Ideile tale, felul în care vezi tu mersul lucrurilor în viață cotidiană îi poate ajută foarte mult pe cei dragi în rezolvarea problemelor personale. Tentația de a te afundă în sarcinile de lucru de la serviciu este păguboasă, de aceea fii prudent și echilibrează activitățile zilei cărora le acorzi efort. Ai avea mare succes la curățenii generale, alcătuirea planurilor de reparații sau în achiziționarea obiectelor patrimoniale.

  Gemeni
  Mentalul este confuz și de aici și felul în care te exprimi poate fi criticat de către persoanele din preajmă ta. Mai ales la serviciu sau dacă trebuie să rezolvi chestiuni cu ajutorul unor persoane oficiale este bine să fii precaut și să ceri ajutor suplimentar de la cei dragi. Te-ar liniști mult și bine o lectură spirituală, un dialog cu o persoană erudita, o vizită într-o expoziție de artă sau o plimbare ușoară în aer liber.

  Rac
  Câștigi astăzi niște bani, bunuri sau favoruri în urmă desfășurării unei activități profesionale, mai mult sau mai puțin corecte. Tentația câștigurilor rapide, mari, pe căi mai puțin obișnuite este bine să o controlezi, pentru că sunt șanse să plătești daune cât nu face. Mulțumește-te cu strictul necesar. Privind atent la viață ta vei constată că ai de fapt exact ceea și cât îți trebuie. Spre seară, invită-i pe cei dragi la o ieșire în oraș și plătește tu consumația.

  Leu
  Senzația că se petrec tot soiul de evenimente care te depășesc este profundă și persistă întreagă zi. Orice și oricine te poate obosi, pentru că ești sensibil și interacționezi ușor cu stările și emoțiile celor din jur. Ferește-te de aglomerații, de oameni care plâng pe umărul tău și de treburi care te solicita mult fizic și mental. Găsești sprijin minunat la colegii de serviciu. Ai nevoie de odihnă, detașare și o plimbare pe malul unei ape.

  Fecioară
  Chiar dacă energia ta vitală este la cote joase, organizându-ți atent treburile zilei, te vei descurcă foarte bine. Totul este să eviți spațiile aglomerate și discuțiile de anevergura. Rezervă-ți momente pentru a contemplă frumusețea vieții. Plimbările în aer liber, meditațiile în locuri sfinte sau o conversație cu cineva drag îți sunt mare folos. Se pot accentuă unele afecțiuni, de aceea ai nevoie de ceva mai multă îngrijire personală.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscop 19 ianuarie. Zodia aceasta va face numai... năzdrăvănii, dar va scăpa basma curată! Cum așa?

  acum 11 ore

  Iata ce au pregatiti astrele pentru zodia ta. Asadar... horoscop 19 ianuaerie 2018.

  Horosocop 17 ianuarie 2018. Nimic nu le poate proteja pe aceste zodii! Apar probleme în cuplu, dar și la locul de muncă

  acum 2 zile

  Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »