HOROSCOP 6 martie - FECIOARĂ: Apar contracte noi de colaborare

Publicat pe 06.03.2017 la 08:44 Actualizat pe 06.03.2017 la 08:57

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 6 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Săptămâna debutează cu multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Temele principale ale zilei se pare că vor fi activitățile profesionale, condițiile de muncă de la serviciu și salarizarea aferentă. Ferește-te de a vorbi prea mult și de a-ți expune părerile personale vizavi de oameni și fapte, cunoscute prea puțin sau deloc. Unele decizii luate mai demult pentru segmentul profesional le vei reconsidera începând de astăzi.

Taur
S-ar putea să primești bani în urmă depunerii eforturilor la serviciu. Un șef pune o vorba bună pentru ține și astfel, pe neașteptate primești mai mult decât te așteptai tu. Astfel te poți bucură de cumpărături, dar poți achita și diverse facturi, taxe sau ale servicii de care dorești să beneficiezi atât tu cât și cei dragi. Totuși, veniturile tale din muncă depusă în câmpul muncii sunt fluctuante și ar fi bine să cheltuiești strictul necesar.

Gemeni
Este o zi contradictorie, cu schimbări bruște de dispoziție sufletească. Pentru că tu îți dorești să te ocupi de călătorii, de studii, de activități culturale îți este dificil să faci față și solicitărilor venite din partea celorlalți. Mai ales dinspre segmentul profesional apăr tot soiul de treburi pe care ești nevoit să le rezolvi în regim de urgență. Fii înțelegător și ocupă-te de tot ce ți se cere.

Rac
Chiar dacă este începutul săptămânii, tot mai ai nevoie de câteva zile de odihnă. Mentalul este ceva mai liniștit și astfel îți poți pune ordine în gânduri și treburi personale. Nemulțumiri apăr fie din cauza bugetului comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii, fie din cauza relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Deocamdată ai răbdare, ocupă-te de sufletul și trupul tău și, la nevoie, sfătuiește-te cu cei dragi.

Leu
Prima parte a zilei este favorabilă schimbului de idei și informații cu prietenii și cu persoanele din anturajul profesional. Unele vești păr destabilizatoare, insă doar în aparentă. Dincolo de evenimentele în care ești implicat și în care se preconizează să te implici într-un viitor apropiat există detalii pe care le poți observă și înțelege în totalitate. Detasează-te de forfotă cotidiană și rezervă momente de liniște și pentru plimbări în aer liber.

Fecioară
Sunt momente importante pentru relațiile cu prietenii sau cu persoanele din segmentul profesional care te sprijină de ceva vreme. Pe lângă schimbul de amabilități plăcute vei obține informații prețioase vizavi de îmbunătățirea performanțelor tale profesionale. De asemenea este posibil să afli despre contracte noi de colaborare, însă care deocamdată presupun venituri mici și destul de multă muncă pe termen îndelungat.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 6 martie - FECIOARĂ: Apar contracte noi de colaborare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x