HOROSCOP 7 martie - Oportunități pentru nativii GEMENI

Publicat pe 07.03.2017 la 08:44 Actualizat pe 07.03.2017 la 08:49

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 7 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Luna se va află astăzi în Rac, așa că nu te miră dacă devii sensibil și emotiv mai ales în mediul familial și în orice cadru intim. E o zi favorabilă oricăror demersuri pentru instaurarea echilibrului emoțional și a unui confort care să-ți dea sentimentul de siguranță. De asemenea, atenția ar trebui să fie îndreptată spre a economisi, mai mult decât spre a cheltui resurse. Alege pacea în orice interacțiune și fii gata să acorzi sprijin unei persoane care are nevoie de ține.

Taur
Atitudinea și cuvintele tale, folosite în relațiile cu ceilalți, pot fi cu adevărat vindecătoare și inspirationale, astăzi. Ai capacitatea de a simți emoțiile celor din jur și de a intui nevoile lor. De aceea, e posibil că prietenii să te caute astăzi, fie pentru a-ți împărtăși ceva, fie pentru a-ți mulțumi pentru ceva. De asemenea, potențialul creator înflorește în aceste zile, așa că fii atent la ideile care-ți vin, chiar dacă încă nu ai claritate cu privire la ce vei face cu ele.

Gemeni

Luna în Rac stimulează abilitățile tale naturale de a folosi orice resursa interioară și a o scoate la „vanzare”. Altfel spus, un talent, o calitate, cunoașterea și experiență pot fi valorificate din plin și le poți pune la treabă pentru a-ți îmbunătăți statutul financiar și profesional. Se deschid niște uși și e important să fii atent. Totuși, oportunitățile nu vin de unde te așteptai, ci apar ca o recompensa a unor fapte bune din trecut.

Rac

Luna se află astăzi în zodia ta și trimite raze benefice către planetele din Pești. Și chiar dacă sensibilitatea ta crește, această este dublată de intuiție puternică și un soi de încredere în ce are să vina. Simți că undeva la orizont există ceva bun și frumos pentru ține, chiar dacă nu se vede încă foarte clar. Rămâi deschis spre a primi inspirație divină și a înțelege mesajele și semnele care apăr în calea ta.

Leu

O zi a discreției și introspecției. Astăzi nu e cazul să te agiți, să vorbești mult, să faci schimbări majore sau să încerci să muți munții, energia nu este potrivită pentru astfel de porniri. În schimb, energia zilei este una feminină, a receptivității, a blândeții, acceptării, compasiunii și fertilității. Fii atent la ce simți, concentrează-te pe ceea ce vrei să primești în viață ta, pentru că da, nebănuite sunt căile Domnului, dar foarte ușor de accesat astăzi.

Fecioară

Luna în Rac, în zonă prietenilor și a susținătorilor, are grijă de ține și de bună-starea ta. Astăzi te bucuri de susținere de la oameni generoși, de recunoaștere și apreciere. Poți simți o conexiune mai profundă cu cineva apropiat din viață ta, iar demersurile de promovare a unui proiect sunt încununate de succes. De altfel, tot ce are legătură cu relații publice, comunicare, expunerea imaginii sau publicitate creativă, poate fi aducător de rezultate frumoase.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 7 martie - Oportunități pentru nativii GEMENI

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x