HOROSCOP 8 iunie - TAUR: Răsturnări de situație, în special, în segmentul financiar

Publicat pe 08.06.2017 la 10:00 Actualizat pe 08.06.2017 la 10:08

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 8 iunie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Pentru că mentalul îți este neliniștit, astăzi există riscul să vorbești prea mult sau despre subiecte ce ar trebui tăinuite bine. Celorlalți le va fi greu să-ți între în voie, chiar și cu cele mai banale aspecte cotidiene. Controlează-ți reacțiile pentru că depinde numai de ține să gestionezi corect evenimentele zilei. Activitățile intelectuale și demersurile necesare unei călătorii ar fi bine să le lași pentru zilele următoare, întrucât acum pot apărea obstacole diverse.

Taur
O zi în care gândurile îți vor fi atrase de aspectele nevăzute ale evenimentelor și relațiilor în care ești implicat. Sunt posibile răsturnări de situație în special în segmentul financiar comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Pe lângă faptul că trebuie să achiți facturi, taxe sau alte tipuri de datorii va intră în discuție și reorganizarea drastică a bugetului comun pentru următoarele patru săptămâni. Fii prudent și cheltuiește strictul necesar!

Gemeni
Cele petrecute astăzi în segmentul relațiilor parteneriale sunt de reținut și de gândit pe îndelete. Datorită implicării tale fie într-o relație amoroasă, fie prea mult în activitățile legate de copii, colaborarile au rămas cumva de izbeliște. Chiar și partenerul de viață îți poate reproșa faptul că ești distrat, dornic de aventuri și foarte neatent la chestiunile așa-zis serioase. Concentrează-ți eforturile pe îndatoririle socio-profesionale și ține cont de ceea ce ți se spune.

Rac
În primul rând sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să ții cont de asta. Tendința este de a te implică mult și bine în activitățile profesionale de la serviciu, dar fii prudent. Selectează-ți prioritățile și la nevoie cere ajutorul cuiva de încredere pentru a duce la bun sfârșit totul. Rezervă-ți momente de odihnă, plimbă-te în aer liber și stai de vorba cu cineva drag și de încredere. Chiar ai nevoie să te destăinui și să primești un feed-back pe măsură.

Leu
O zi în care emoțiile sunt mari, în special când vorbești sau te întâlnești cu cei dragi. Sunt posibile niscai tensiuni atât în relația cu persoană iubită, cât și în relația cu copiii. Detașează-te, controlează-ți reacțiile și fii alături de ceilalți, chiar dacă aceștia îți răspund cu alte monede decât cele așteptate de ține. Un prieten apropiat îți poate oferi sfaturi utile vizavi de segmentul amoros. Însă, tu gândește-te pe îndelete la situația ta sentimentală și decide în consecință.

Fecioară
Se întrezăresc investiții importante în casă sau pentru a sprijini un membru al familiei. Ocupă-te pe îndelete de treburile gospodărești și stai de vorba cu membrii familiei. Pe de altă parte, tu la rândul tău poți primi bani sau cadouri din partea rudelor apropiate. Este o perioadă în care poți consolida relațiile familiale și poți pune la punct, pentru multă vreme de acum încolo, chestiuni patrimoniale de anvergură. După-amiază, adună-i pe cei dragi la o șuetă.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 8 iunie - TAUR: Răsturnări de situație, în special, în segmentul financiar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x